ADULTER! Un STELIST i-a FURAT soţia COLEGULUI de echipă!

Doi fotbalişti au ajuns să împartă aceeaşi femeie! Povestea halucinantă vă este oferită în exclusivitate, cu mărturiile celor doi fotbalisti! Rică Neaga „i-a spart” casa lui Ciprian Tănasă, combinîndu-se cu Cosmina, deşi era căsătorit cu Ela.

25 ian. 2015, 12:54
ADULTER! Un STELIST i-a FURAT soţia COLEGULUI de echipă!

Ciprian Tănasă şi Adrian Neaga s-au consacrat în fotbal la FC Argeş, iar între ei a existat, pînă de curînd, o strînsă legătură. Cei doi erau nedespărţiţi şi au petrecut nenumărate concedii împreună. Totul s-a rupt însă după ce Tănasă a aflat că soţia sa avea, de aproximativ un an, o relaţie chiar cu cel mai bun prieten al său.

Conform surselor fanatik.ro, Cosmina, soţia lui Ciprian, a divorţat de acesta pentru a-şi continua în linişte relaţia cu Rică. Imediat ce a aflat că soţia sa îl înşală, Tănasă a rupt orice legătură cu Neaga, iar prietenia dintre cei doi este acum de domeniul trecutului. La momentul respectiv, fostul atacant al Stelei era căsătorit cu Ela din 2010.

BĂTAIE între fostele iubite ale lui Nicolae Mitea VIDEO

Tănasă a evoluat pentru FC Argeş timp de opt sezoane, în timp ce Neaga a bifat patru campionate în tricoul violet. Cei doi atacanţi au fost colegi în Trivale timp de doi ani, iar din acel moment între ei s-a legat o strînsă relaţie de prietenie. Care a fost stricată din cauza lui Rică şi a Cosminei. Tănasă ar mai fi dorit să dea o şansă relaţiei, dar soţia sa nici nu a vrut să audă. Era hotărîtă să divorţeze de cel cu care se căsătorise în 2005. „Este păcat, au format un cuplu frumos. Este trist că Neaga s-a încurcat cu soţia celui mai bun prieten”, au povestit apropiaţii celor doi foşti atacanţi din Trivale, care au debutat în Liga 1 la FC Argeş.