Aeronava cu care Fenerbache călătorea la Manchester, nevoită să aterizeze de urgenţă la Budapesta

Aeronava cu care echipa Fenerbahce călătorea de la Istanbul la Manchester a fost lovită de o pasăre în parbriz, fiind nevoită să aterizeze de urgenţă la Budapesta, informează presa engleză.  

19 oct. 2016, 12:38
Aeronava cu care Fenerbache călătorea la Manchester, nevoită să aterizeze de urgenţă la Budapesta

Jucătorii lui Fenerbahce au plecat miercuri spre Manchester, pentru a evolua joi în Europa League, cu Manchester United.

Turcii au avut ceva emoţii pe drum, după ce avionul echipei a trebuit să aterizeze de urgenţă în Budapesta!

Potrivit paginii de Twitter a clubului, geamul cabinei piloţilor s-a crăpat în urma ciocnirii cu o pasăre. Astfel, pilotul a decis să aterizeze de urgenţă în capitala Ungariei, la 1.600 de kilometri distanţă de destinaţie.

Informația a fost confirmată de oficialii clubului din Istanbul, care au postat câteva fotografii cu parbrizul deteriorat după aterizarea de urgență. Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, în timp ce aeronava se deplasa spre Anglia. Turcii au scris pe Twitter că „avionul cu echipa și personalul nostru care zburau spre Manchester a făcut o aterizare de urgență la Budapesta, din cauza unei păsări care s-a izbit de parbriz. Nu există o situație alarmantă la ora actuală”.

Fenerbahce conduce grupa A din Europa League, cu un punct peste Feyenoord și Manchester United. Formația lui Jose Mourinho joacă cu Fenerbahce pe Old Trafford, joi, cu începere de la ora 22:05. 

Administratorii site-urilor de socializare ale echipei Manchester United nu au rămas indiferenți la incidentul prin care au trecut adversarii lor de mâine seară și au postat un mesaj de susținere. ”Sper că restul călătoriei voastre spre Manchester să fie lipsită de evenimente. Vă așteptăm cu drag”, au scris aceștia.