Aeroportul din Munchen şi-a închis terminalele. O persoană neautorizată a pătruns în zona aeroportului

Mii de pasageri au fost blocaţi pe aeroport după un incident de securitate provocat de către o persoană neidentificată deocamdată care a intrat clandestin în zona terminalului 2 al aeroportului pe o ieşire de urgenţă.      

27 aug. 2019, 14:33

Aeroportul german din Munchen este al doilea mare aeroport din Germania şi, totodată, al optulea aeroport foarte aglomerat, care transportă zilnic aproximativ  130.000 de pasageri. 

Potrivit Lufthansa, terminalul 2 și zonele B și C ale terminalului 1 au fost  blocate în prezent din cauza incidentului.

Aeroportul a raportat că forțele de securitate au reținut persoana în cauză, a precizat Poliţia Federală, care a intervenit în urma acestui incident.

Ulterior acestui incident de securitate, terminalul 1 al aeroportului a fost restabilit, în timp ce accesul la terminalul 2 era încă restricționat.

Suspectul a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri, unde va fi interogat cu privire la acest incident. Potrivit Lufhansa, Terminalul 2 şi ariile B şi C ale Terminalului 1 erau în continuare interzise în urma incidentului de securitate.