Aeroporturile din Capitală sunt deschise. Traficul aerian se desfăşoară normal

Traficul aerian se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, atât pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB), cât şi pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV).

30 ian. 2014, 06:36
Aeroporturile din Capitală sunt deschise. Traficul aerian se desfăşoară normal

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.
 
Pe aeroporturile Capitalei sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene. Pistele, platformele şi căile de rulare ale AIHCB şi AIBB AV sunt deschise şi operaţionale.
 
Pe ambele aeroporturile din Bucureşti se intervine cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi pentru desfăşurarea în siguranţă a operaţiunilor aeriene.
 
Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro/otp.
 
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.