AFACERE-BOMBĂ! Câştigă peste 100.000 de lire sterline pe an de pe urma fetişului ciudat al unor bărbaţi. Uite ce face!

Roxy Sykes, o femeie în vârstă de 33 de ani din Londra, câștigă peste 100.000 de lire sterline pe an pe baza fetișurilor bizare ale bărbaților.

02 nov. 2018, 15:56
AFACERE-BOMBĂ! Câştigă peste 100.000 de lire sterline pe an de pe urma fetişului ciudat al unor bărbaţi. Uite ce face!

Roxy Sykes a dezvăluit că a obținut venituri de peste 100 de mii lire sterline pe an din vânzarea șosetelor nespălate și a pantofilor transpirați în mediul online!

I-a cerut iubitului său să-i îndeplinească o fantezie sexuală banală. Ce s-a întâmplat după doar specialiştii au ştiut să explice

Tânăra a decis să încerce în industria fetișurilor legate de picioare după ce a fost felicitată pentru picioarele ei frumoase. A creat o pagină Instagram pentru a vedea cât de mult interes ar putea acumula și a ajuns să acumuleze peste 10.000 de urmăritori într-o lună. Apoi a început să-și vândă pantofii și șosetele mirositoare pe rețelele sociale, fiind contactată de mii de următori dorind să aibă o interacțiune mai apropiată cu aceasta. Astfel i-a venit ideea să le livreze ciorapii și încălțămintea purtată de ea. A început să vândă ciorapii cu 20 de lire sterline și pantofii cu 200 de lire sterline. Bărbații au fost încântați de produsele livrate, astfel încât vânzările au crescut exploziv!

Bărbaţii o plătesc ca să ÎI UMILEASCĂ. Uite cum arată tânăra VIDEO

Femeia pregătește acum și alte fete interesate să se afirme pe piață.