Afacere URIAŞĂ demarată de GICĂ POPESCU. Investiţie de ZECI DE MILIOANE DE EURO

Gică Popescu ridică un cartier de 78 de vile lângă Bucureşti. Fostul căpitan al echipei naţionale şi al Barcelonei este împlicat într-un proiect imobiliar de mare anvergură, un complex de vile la Mogoşoaia, care va fi gata în acest an.

17 apr. 2019, 15:45

Complexul va cuprinde 78 case (P+1+pod) cu arhitectură modernă şi o zonă de agrement cu teren multifuncţional de sport, piscină şi loc de joacă pentru copii. Casele sunt dispuse în 10 module, fiecare modul având câte 2 case de capăt şi restul de mijloc. Ambele tipuri de case au 4 camere, 3 băi, dressinguri, pod, terasă, parcare şi grădina, este descris proiectul lui Gică Popescu.

„Casele sunt construite pe structură de beton cu cărămidă porotherm, termosistem de 10 cm, acoperiş – ţiglă metalică. Finisajele sunt de cea mai bună calitate: compartimentări interioare din cărămidă, pereţi tencuiţi, scară interioară cu finisaj din lemn şi balustrade de sticlă. Casele se vând finisate complet – la cheie”, se arată pe site-ul dezvoltatorului imobiliar.

Preţurile vilelor sunt de 99.900 euro cu TVA, cele din mijloc, şi de 144.900 euro cu TVA, cele de la marginea complexului.

Gică Popescu, executat silit de bancă. Este vorba despre suma de 2 milioane de euro

Precedentul proiect imobiliar în care Gică Popescu a fost implicat s-a finalizat în 2017. El deţinea de mai multă vreme un teren în zona Primăriei Sectorului 1, dar nu s-a putut ocupa de proiectul pe care-l avea, ridicarea unui ansamblu rezidenţial, pentru că a fost închis în urma condamnării primite în „Dosarul Transferurilor”. După ce a ieşit din închisoare, Gică Popescu a investit, astfel că ansamblul a fost gata în decembrie 2017. Conform descrierii de pe site-urile de imobiliare, „proiectul este defăşurat pe 2S+D+P+8ETAJE, are 160 de unităţi locative(garsoniere, 2, 3 si 4 camere). Apartamentele se vor preda la cheie, finisajele interioare fiind marcă premium. Fiecare apartament va beneficia de centrala proprie şi aer condiţionat în fiecare cameră, iar băile vor fi mobilate şi utilate”.