Afacerea cu care Andreea Esca a dat lovitura. Câștigă mai bine ca la PROTV

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri din România. Există mulți curioși care vor să afle care este salariul pe care îl are Andreea Esca, însă din câte se pare meseria de prezentatoare nu este singura ei sursă de venit.

12 dec. 2022, 08:39
Afacerea cu care Andreea Esca a dat lovitura. Câștigă mai bine ca la PROTV

Andreea Esca deține o firmă care îi poartă numele, însă este asociată și cu soțul său la alte două firme. Anul 2021 a fost unul foarte bun pentru cei doi și asta pentru că au avut câștiguri de peste 1,31 milioane e lei.

Care este afacerea care-i aduce Andreei Esca un venit mai mare decât cel de la PROTV

Andreea Esca și soțul ei, Alexander Eram, sunt asociați la firmele Atelierul de Vise SRL și Oberwood SRL. Alexander Eram este singurul acționar de la firma A List Magazine SRL, unde nu figurează niciun alt angajat. Anul trecut profitul net a fost a fost de 529.877 de lei,  echivalentul a peste 100.000 de euro. 2021 le-a adus celor doi soți câștiguri de peste 1,3 milioane conform Capital.ro.

Andreea Esca și Alexander Eram au fost dați în judecată de Administrația Fondului Imobiliar. Judecătorii au respins cererea reprezentanților AFI, asta după ce problemele s-au rezolvat pe cale amiabilă. Obiectivul discuției juridice a prevăzut o serie de pretenții ale instituției în cauză, în legătură cu o proprietate imobiliară situată în Sectorul 2 al Bucureștiului, deținută de cei doi soți. După ce și-au achiziționat vila, familia Eram a renovat imobilul și l-a transformat într-o clădire spațioasă, iar cu siguranță vedeta nu ar vrea să renunțe la acest imobil.

Dosarul înregistrat de Administrația Fondului Imobiliar la Judecătoria Sectorului 2 împotriva soților Eram s-a terminat, recent, asta după ce magistrații au stabilit că problemele s-au rezolvat deja.

Citește și : Andreea Esca are succes şi în afaceri. Firmele la care este asociată au dat lovitura în 2021

”Respinge cererea, ca rămasă fără obiect. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare ce se va depune la Judecătoria Sectorului 2”, au hotărât magistrații, în procesul deschis împotriva soților Eram.

Citește și :Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca. Dezvăluirile actorului: „A fost o dragoste care m-a marcat”

Când a debutat Andreea Esca în televiziune

De mai bine de 26 de ani, jurnalista a dat piept pentru prima dată cu televiziunea. Puțini știu însă că aceasta a debutat pe când avea 19 ani, tot ca prezentator al unui jurnal de știri. În urmă cu aproape 30 de ani, Andreea Esca s-a angajat la Soti TV, primul post de televiziune independendent din România. Înainte de lucra în PRO TV aceasta a mers în SUA pentru a studia jurnalism.

Andreea Esca rămâne însă un nume de referință în lumea știrilor, iar după cum chiar ea mărturisea în urmă cu ceva timp atunci când a fost întrebată ce altă meserie ar fi îmbrățișat, acesteia i-a fost greu să răspundă menționând ,,că nu știe cum e să faci altceva pentru că face acest lucru de o viață”.