Afacerist de succes după ce a câştigat cel mai mare premiu la LOTO. Ce a făcut cu BANII fostul pompier VIDEO

Câştigătorul unuia dintre cele mai mari premii din istoria loteriei a devenit un om de afaceri de succes. Fostul pompier Iulian Constandachi, cel care a luat premiul de 11 milioane de euro la 6 din 49, a investit în mai multe pensiuni de pe urma cărora are un profit mare.

17 oct. 2015, 12:02
Afacerist de succes după ce a câştigat cel mai mare premiu la LOTO. Ce a făcut cu BANII fostul pompier VIDEO

În 2009, Iulian Constandachi reuşea să ghicească toate numerele norocoase la 6 din 49 şi să câştige unul dintre cele mai mari premii din istoria loteriei-11 milioane de euro, informează România TV. La acea vreme gălăţeanul era pompier, meserie la care a renunţat între timp.

Citeşte şi ANCHETĂ de amploare la Loteria Română. Toate contractele vor fi verificate

Devenit milionar peste noapte, el nu şi-a aruncat banii pe distracţie, ci i-a investit în două pensiuni. Iulian Constandachi are grijă ca toţi clienţii lui să fie mulţumiţi şi ţine cont de părerile acestora.

Iulian Constandachi este o raritate printre câştigătorii la loto. Spre deosebire de ceilalţi „norocoşi”, el nu a risipit banii.

„Am impartit la 3 banci, dobanzile erau mari, puteam sa negociez, nu cat voiam, dar erau dobanzile mari, am luat 11 apartamente la nepoti….am ajutat familia, plus pe la biserici”, spunea Iulian Constandachi. 

El a declarat că mai are şi acum o parte din banii câştigaţi în 2009.