Afaceristul argeşean bătut crunt în trafic de bărbaţi a murit

Un bărbat a murit la o săptămână după ce a fost bătut cu bestialitate de două persoane în trafic! Cătălin Plăiașu, în vârstă de 48 de ani, a stat în comă de gradul IV încă din seara zilei de 24 iulie.

01 iul. 2019, 12:21
Afaceristul argeşean bătut crunt în trafic de bărbaţi a murit

În seara zilei de 24 iunie, acest se afla la volanul maşinii sale, când a fost şicanat în trafic de un BMW, la volanul căruia se afla un tânăr de etnie rromă, scrie ziarobiectv.ro. În comuna argeșeană Merişani, a avut loc o uşoară tamponare, argeşeanul a făcut imprudenţa să coboare din maşină.

Citeşte şi Tragedie în Argeş. Bărbat de 45 de ani, găsit spânzurat din cauza ratelor mari la bancă

În acel moment, doi tineri, frați, în vârstă de 22 și 24 de ani l-au luat la pumni și picioare. Victima a ajuns la spital în stare gravă. Medicii l-au operat de urgență la cap, însă , şansele sale de supravieţuire erau destul de mici. După o săptămână în care s stat în comă, bărbatul a pierdut lupta și a murit.

Cătălin Plăiașu a fost un om de afaceri din Curtea de Argeș. Acesta va fi înmormântat în Orașul Regal la o dată ce urmează să fie stabilită după ce vor fi întocmite formalitățile de ridicare a trupului neînsuflețit de la SML Argeș.