Afaceristul turc care a accidentat grav un poliţist, transferat la Penitenciarul Rahova

Judecătorii de la Tribunalul București au confirmat luni mandatul de arestare preventivă de 30 de zile emis pe numele lui Abdullah Atas, omului de afaceri turc care a accidentat grav un polițist de la Rutieră.

03 aug. 2015, 16:52
Afaceristul turc care a accidentat grav un poliţist, transferat la Penitenciarul Rahova

Abdullah Atas a fost dus la spitalul Penitenciarului Rahova, deoarece în arestul preventiv al Poliţiei Capitalei nu există facilităţi pentru a i se oferi îngrijirile medicale de care are nevoie.

Luni după-amiază, omul de afaceri turc a fost scos de mascați din Spitalul Floreasca și urcat într-o mașină a Poliției, fiind apoi transportat la tribunal, pentru ca un judecător să confirme mandatul de arestare, emis anterior în lipsă.

Vezi şi Cum a fost lovit poliţistul de milionarul turc PRIMELE IMAGINI VIDEO

În momentul când a fost scos din spital, mai multe persoane l-au huiduit pe afaceristul turc.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, omul de afaceri turc Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polițistului și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă.

Șoferul, care consumase alcool, și-a continuat deplasarea aproximativ 3 km până în comuna Pipera, unde a lovit un gard.

Citeşte şi Poliţistul SPULBERAT cu maşina de un milionar turc rămâne în stare CRITICĂ

În urma accidentului, polițistul a fost supus mai multor intervenții la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca. În prezent este la terapie intensivă în stare deosebit de gravă.