Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i LEOPARDUL. JUSTIN BIEBER reuşeşte să FRAPEZE prin alegerile sale

Despre Justin Bieber s-au spus mult, tânărul artist reuşind să cotrarieze prin tot ce face. Astfel, la începutul lunii iulie a intrat în atenţia presei mondene după ce a ales să îşi vopsească maşina de sute de mii de dolari într-o culoare ciudată, alegând culoarea blănii de leopard.

02 iul. 2013, 16:36

 După ce s-a descoperit că Justin Bieber se întâlneşte cu o femeie căsătorită, nimic nu mai părea să surprindă în legătură cu alegerile pe care starul le face. Cu toate acestea, a a reuşit imposibilul, după ce a vopsit un Audi R8, o maşină de câteva sute de mii de dolari în culoarea leopardului, potrivit The Sun.

Citeşte şi Justin Bieber ŞOCHEAZĂ din nou. Vezi cum arată ultima lui cucerire, o focoasă femeie MĂRITATĂ FOTO

Cântăreţul reuşeşte să păteze tot ce atinge, de această dată fiind rândul unei maşini scurte, pe care adolescentul o deţine. Potrivit apropiaţilor, aceasta este una dintre culorile sale preferate, fiind văzut de multe ori în haine cu imprimeuri de leopard. În glumă, jurnaliştii britanici spun că acum, Bieber şi atacantul echipei AC Milan, Mario Balotelli, au ce să vorbească, fotbalistul alegând aceeaşi culoare pentru autoturismul său.

Citeşte şi Justin Bieber, implicat într-un accident rutier