Află care este cel mai bun partener în dormitor pentru aceste 8 zodii. Crezi că te afli şi tu pe listă?

Dacă și ție îți place să citești horoscopul, probabil că ai deja câteva cunoștințe legate de fiecare zodie în parte în ceea ce privește, dragostea, banii și sănătatea. Dar este destul de posibil ca tu să nu știi nimic legate de abilitățile zodiilor în dormitor.

04 dec. 2017, 12:20
Află care este cel mai bun partener în dormitor pentru aceste 8 zodii. Crezi că te afli şi tu pe listă?

Da, există o astrologie amoroasă care se ocupă cu studierea zodiilor din punctul de vedere al compatibilității amoroase, scrie estisuperba.ro. Să afli despre o anumită zodie îți poate oferi câteva idei legate de cât de compatibil poți fi cu acea persoană în dormitor.

Citește și tu mai jos despre asta și află care este cel mai potrivit partener pentru tine. Acum îți va fi mult mai ușor să îți alegi posibilii parteneri din acest punct de vedere foarte important.

Citeşte şi Trei zodii în colaps în 2018. Ele duc cea mai grea povară din horoscop

1. Berbec

Berbecii sunt pasionali și nerăbdători, acele persoane care sunt gata oricând să treacă la fapte. Nu sunt genul de persoane romantice și preferă o partidă aventuroasă și plină de energie, de aceea sunt compatibili cu leii, săgetătorii, gemenii și vărsătorii.

2. Taur

Taurilor le place să fie răsfățați și să li se ofere șansa de a fi cuceriți și seduși. Acești iubiți senzuali se gândesc mult înainte să ia o decizie, dar atunci când o fac, ei sunt siguri de ea. Ei sunt compatibili cu fecioarele, capricornii, racii, scorpionii și peștii.

3. Rac

Ei sunt extrem de emoționali și își doresc o relație, astfel nu își vor lăsa partenerii să scape. De asemenea, sunt dominați de intensitate, seriozitate și posesivitate în dormitor. Se potrivesc foarte bine cu taurii, fecioarele, capricornii, scorpionii și peștii.

4. Leu

Leilor le place să fie mereu în centrul atenției și sunt la fel de dramatici în dormitor ca și în viața reală. Ei sunt extrem de senzuali, inventivi și devotați și nu acceptă un răspuns negativ. Astfel, ei sunt compatibili cu berbecii, săgetătorii, gemenii, balanțele și vărsătorii.

5. Scorpion

Toți știm că scorpionii sunt sălbatici în dormitor; ei sunt misterioși, intenși, dar preferă să fie celibatari. Le place să experimenteze și nu sunt satisfăcuți doar de o partidă de amor banală de 20 de minute. Compatibilitate foarte bună cu raci, pești, gemeni, balanțe și vărsători.

6. Săgetător

Ei te vor face să te simți ca singura persoană importantă din lume, dar de asemenea nu sunt statornici, așa că dacă apare o altă oportunitate, poți să te uiți la ei cum dispar. Ei sunt deschiși, aventuroși și distractivi, așa că se potrivesc cel mai bine cu berbecii, leii, gemenii, balanțele și vărsătorii.

7. Capricorn

Ei sunt foarte dedicați atât în viața reală cât și în dormitor. Ei sunt unele dintre cele mai pasionale persoane, deși nu multă lume știe asta. Când este în dormitor, un capricorn este afectuos, direct și dedicat, de aceea se potrivește foarte bine cu un taur, fecioară, rac, scorpion sau pești.

8. Pești

Această persoană este precum un cameleon deoarece își poate schimba aptitudinile în funcție de ceea ce îți place și îți dorești. Ei nu sunt foarte practici, dar în combinație cu entuziasmul și plăcerea carnală, reușesc să își satisfacă partenerii. Compatibilitate: scorpion, rac, taur, fecioară, capricorn.