Află care este SECRETUL EROTIC al partenerului tău în funcţie de ZODIE

Fanteziile intime sunt tot ceea ar trebui să luați în vedere dacă doriți ca o relație să meargă din ce în ce mai bine. La un moment dat, am fost toți începători când a fost vorba despre relațiile intime și am vrut să încercăm lucruri noi în pat; o nouă poziție, cătușe, frișcă … și odată ce ai încercat aceste lucruri noi, ai realizat că le-ai iubit și ai continuat să le faci sau le-ai urât și nu le-ai mai făcut niciodată. Dacă te întrebai cum să stârnești pasiunea cuiva acest articol este perfect! Trebuie doar să aflați ce zodie este și veți avea acces la foarte multe informații care vă vor ajuta să obțineți un rezultat promițător din prima!

30 nov. 2017, 18:29
Află care este SECRETUL EROTIC al partenerului tău în funcţie de ZODIE

BERBEC – controlul

Odată ce ai pus mâna pe un berbec, nu o să vrei să-i mai dai drumul.

Berbecilor le place să aibă o viață în continuă schimbare și sunt independenți. Dau dovadă de multă impulsivitate și de pasiune, iar partenerul lor trebui să devină sclavul lor în pat și să le facă pe plac.

TAUR – inițiativa

Nimic nu este mai incitant decât cineva care știe să-și facă treaba bine.

Taurii sunt perseverenți și au inițiativă de fiecare dată în pat. Sunt discreți când vine vorba de cuceririle lor și își aleg cu mare grijă partenerii care ,mai târziu, trebuie să se potrivescă perfect în cadrul frumos din care fac ei parte.

Succesul le iau puțin mințile, de aceea să nu te lași sedus de cadourile scumpe pe care le oferă.

GEMENI – cuvintele

Gemenii se pricep la vorbe. Trebuie să ai grijă ce fel de experiențe erotice împarți cu ei pentru că le place mult să se laude cu ce fac în așternuturi.

Când greșește ,își va cere scuze. Le place să flirteze și de aceea au atât de multe de povestit pentru că te trec foarte multe prin minte și prin pat, evident.

RAC – imprevizibilitatea

Nu vei știi niciodată la ce să te aștepți de la un rac pentru că trec foarte repede de la o stare la alta, de la tandrețe la violență și de la detașare emoțională la stabilitate.

Sunt dificil de iubit pentru că sunt independenți și au un caracter schimbător.

LEU – dezlănțuirea 

Leii vor să fie în centrul atenției ,dar le acordă și atenție suficientă celor din jur. La început leii sunt ușor timizi și inhibați în pat, însă după ce se acomodează se vor dezlănțui și vor prelua frâiele în dormitor.

FECIOARĂ – spiritul dominator

Fecioarele rezolvă întotdeauna orice problemă. Te vor impresiona cu siguranță cu intelectul lor, cu imaginația bogată și cu accesoriile pentru ambele genuri.

Le place, în general să domine. Fecioarele nu se tem de nimic când vine vorba de amor și sunt loiale, nu te vor răni în nici un fel, nici fizic, nici emoțional.

BALANȚĂ – pefecțiunea

Se poate să te surprindă cu pasiunea lor. Pentru o partidă intimă totul trebuie să fie perfect. Nu le place agresivitatea ,iar fiecare experiență intimă trebuie să fie unică. Dacă vrei atingeri senzuale și pasiune atunci trebuie neapărat să ai o balanță în viața ta ,însă nu trebuie să ai grijă să nu sugerezi nimic ieșit din comun pentru că focul se va stinge.

SCORPION – paiunea

Scorpionii sunt cele mai pasionale zodii din tot zodiacul. Scorpionul are un libidou crescut, de aceea dacă vrei o relație cu ei trebuie să ții pasul. Fanteziile lor sunt împărtășite doar cu cei apropiați.

SĂGETĂTOR – tandrețea

Săgetătorii sunt plini de surprize. Se deschid ușor în fața oamenilor, și la propriu și la figurat, sunt tandrii și pasionali, dar au tendința să se deschidă în fața mai multor persoane, de aceea vei avea impresia că îi împarți cu altcineva. Dacă este mințit, săgetătorul nu va mai avea încredere în tine și o va recăpăta cu greu.

CAPRICORN – misterul

Oamenii din jurul lor sunt atrași de ei ca un magnet pentru că nu se deschid foarte ușor și sunt înconjurați de un mister permanent care provoacă curiozitate. Granița dintre iubire și ură este foarte fragilă.

VĂRSĂTOR – naturalețea

Nativii acestei zodii sunt atrăgători fără a face nimic special. Sunt opusul delicateții, însă se simt bine în pielea lor și nu vor să se schimbe. Te vor face să te topești prin felul în care privesc spre viitor.

PEȘTI – romatismul

Peștii pot fi romantici, dar pot fi și niște persoane reci, însă nu duc nicodată lipsă de imaginație în pat. Nativii acestei zodii nu sunt egoiști, mereu se gândesc prima dată la partener și dacă ești în căutarea cuiva care preia inițiativa în dormitor, vor fi partenerii perfecți.