Află care este vârsta reală a corpului tău

Vârsta din buletin s-ar putea să fie diferite de cea a corpului tău. Vezi cât de îmbătrânite sunt celulele tale.

22 iun. 2015, 16:46
Află care este vârsta reală a corpului tău

Cercetătorii au stabilit că vârsta organismului nostru este diferită de cea din buletin, potrivit goodmorningcenter.com. Pentru a stabili diferența dintre cele două, au realizat un test care îți poate spune starea ta de sănătate.

Măsoară-ți pulsul!

Primul pas pentru a-ți afla vârsta reală a corpului tău este să îți măsori pulsul. Fă, apoi, 30 de genoflexiuni, într-un ritm alert, și măsoară-ți pulsul din nou. La final, trece rezultatele pe hârtie. Dacă diferența de puls între cele două momente este de 10 unități, ai 20 de ani, dacă este între 10 – 20 de unități, ai 30 de ani, dacă este între 20-30 de unități, ai 40 de ani, iar dacă valorile se situează la o diferență de 30 – 40 de unități, ai 50 de ani.

Detectează vârsta biologică!

Cu degetul mare și arătătorul pișcă pielea de pe braț, din zona în care îți iei pulsul. Fă-o pentru 5 secunde, apoi vezi în cât timp pielea revine la culoarea naturală. Dacă acest lucru se întâmplă în 5 secunde, ai 30 de ani, în 8 secunde ai 40 de ani, în 10 secunde ai 50 de ani, iar în 15 de secunde ai 60 de ani.

Citeşte continuarea pe unica.ro