Află care sunt cele mai credincioase VEDETE care ţin POSTUL Crăciunului

Deşi au un program încărcat şi haotic, există vedete care reuşesc să ţină post de Crăciun, chiar şi câteva zile.

17 dec. 2013, 08:13
Află care sunt cele mai credincioase VEDETE care ţin POSTUL Crăciunului

Iuliana Marciuc a mărturisit că şi-ar fi dorit să ţină tot postul, aşa cum o făcea în alţi ani, dar programul încărcat nu i-a permis.

„Nu am ţinut postul întreg, dar săptămâna asta îl ţin. Aş fi vrut mai mult, dar am avut filmări pe teren, multă muncă şi a fost imposibil. Plecările nu mi-au permis să postesc, corpul meu nu ar fi avut puterea să funcţioneze. Şi David, şi Adrian vor ţine post. Nu că ar trebui, pentru că fiecare face ce vrea, ce crede, dar Adrian e un om credincios, mereu ţine posturile. Iar dacă nu poate, tot aşa, din cauza programului încărcat, măcar o zi pe săptămână reuşeşte. În ceea ce priveşte ultima săptămână, clar ne abţinem de la orice. Merg şi la spovedanie. Am un duhovnic al meu, la Biserica «Sfântul Spiridon Cel Vechi», acolo unde l-am botezat şi pe David”, a declarat Iuliana Marciuc pentru ziarulring.ro.

Daniel Buzdugan vrea să se spovedească şi să se împărtăşească, deşi nu a reuşit să ţină tot postul.

„Aş vrea să ajung mai des la biserică, atât în post, cât şi în general. Postul acesta nu am putut să-l ţin. De obicei, mă abţin o săptămână, două, depinde de programul pe care îl am. Acum postesc săptămâna asta. Fără carne, lactate, absolut nimic «de dulce». Vreau să mă spovedesc şi să mă împărtăşesc”, a afirmat Daniel Buzdugan.

CITEŞTE ŞI Ce planuri de Crăciun au cele mai îndrăgite vedete din România

Adelina Pestriţu recunoaşte că „a păcătuit”, dar, fără să-şi dea seama, a postit câteva zile.

„Nu am ţinut post, dar vreo câteva zile am mâncat doar ananas şi migdale. Se pare că am ţinut post fără voia mea. Mi-aş fi dorit să postesc măcar săptămâna aceasta, dar am un program foarte încărcat şi în mod sigur nu voi reuşi”, a dezvăluit Adelina Pestriţu.