Află care sunt zodiile lângă care poţi să trăieşti cea mai frumoasă poveste de dragoste

Orice ființă de pe acest pământ își dorește să trăiască o poveste de dragoste mai frumoasă ca in basmele bunicii, filmele romantice, desene animate sau cazurile rare despre care ai auzit, însă, lângă aceste zodii vei avea parte de cele mai frumoase momente pe care nu le vei uita niciodată.

23 aug. 2017, 07:59
Află care sunt zodiile lângă care poţi să trăieşti cea mai frumoasă poveste de dragoste

Capricorn – Din partea acestora nativi vei avea numai de câștigat datorită faptului că dacă vor începe să te iubească și consideră că se merită să se dedice relației cu ține. Capricornii sunt foarte încăpățânați și vei ajunge greu la inimă lor dacă lași bănuieli la care să găsească orice argument care să îi facă să se îndepărteze de orice legătură cu ține.

Lor, trebuie să le demonstrezi că le apreciezi gândirea, interesele, planurile, sufletul dar și aspectul fizic dar nu încât să pară că stai în preajma lor din cauza faptului că au trup divin, situație financiară armonioasă și altele care să le dea de înțeles că te folosești de ei și că totul e superficial. Oricâți ar spune că nativii acestei zodii sunt superficiali și materialiști, cei care primesc iubirea loc sinceră vor vedea adevărata fațetă a lor pe care nu o vor mai putea părăsi odată ce au ajuns să se îndrăgostească de acești nativi.

Odată ce le-ai ajuns în adâncul sufletului te vei descoperi pe tine în varianta cea mai bună și vei pierde luna căutând stelele dacă nu le vei oferi în egală măsură tot ce Iti dăruiesc ei ție. Iartă incontinuu dacă ajung să iubească dar odată ce rănești și calci inimă făcând-o țăndări nu te vei mai bucura de dragostea lor niciodată și vor dispărea lăsând în urma lor jumătate din inimă celui iubit sfâșiat și plin de regrete.
Publicitate

Săgetător – Nativii acestei zodii se deschid destul de greu în fața cuiva și sunt destul de reci și detașați față de persoană de lângă ei dar odată ce le atingi inimă, cu o ușoară stângăcie își vor dărui tot sufletul pe tavă fără să regrete tot ce ti-a oferit din tot sufletul. Își vor arăta cea mai minunată parte a lor și îți va fi foarte greu să îi mai părăsești vreodată dar nu îi trăda astfel tot ce au simțit va fi șters cu un burete și nimic nu va mai putea fi reparat oricâtă iubire au dăruit de-a lungul zilelor, lunilor, anilor și orice ai face va fi respins din partea săgetătorilor din cauza încrederii pierdute.

Gemeni – Bineînțeles, toate poveștile de dragoste sunt frumoase dar cea trăită alături de un nativ al acestei zodii va fi printre cele mai divine trăiri din viața cuiva. Îsi vor demonstra dragostea în fiecare zi prin gesturi culese din basmele preferate ale persoanei iubite chiar dacă mai exista certuri infernale nu își vor contrazice sentimentele.

Nu îți vei aminti un lucru greșit din partea acestui nativ, romantic incurabil, ci doar părțile bune care te-au ridicat la trei metrii deasupra cerului. Vei trăi o viață fabuloasă, mai frumoasă decât în filmele de dragoste văzute vreodată.

Rac – Fiecare pas, fie și el stângaci, ai acestor nativi te vor face să îi iubești enorm de mult. Drăgălășenia de care dau dovadă și replicile timide cu care te vor cuceri îți vor face inimă să tresalte din secundă in secundă. Te va ține în priză cu orice gest gingaș plin de duioșie și sinceritate, îți vor umple inimă numai cu fericire pură de o inocență nemărginită. Racii te vor flata cu orice privire și orice atingere și nu te vei îndoii niciodată de sentimentele acestui nativ.

Sursa: horoscoponline.net