Află ce se întâmplă dacă bei un pahar de apă sărată în fiecare dimineaţă

Amestecul de sare cu apă este o băutură miraculoasă! Consumul unui pahar de apă sărată dimineaţa face minuni pentru organism. Deşi nu este un tratament prea plăcut, cura cu apă sărată dimineaţa este simplă, ieftină şi cu multe beneficii. Cu toate acestea, nu se poate amesteca orice sare cu apă, ci trebuie să fie o sare naturală şi curată.

15 feb. 2016, 14:20
Află ce se întâmplă dacă bei un pahar de apă sărată în fiecare dimineaţă

Iată ce beneficii are consumul unui pahar de apă sărată dimineaţa, pe stomacul gol:

Detoxifiere

Mineralele conţinute în această băutură ajută la curăţarea organismului de toxine în mod natural. De asemenea au rol antibacterian natural, astfel încât această băutura are puterea de a elimina bacteriile dăunătoare din organism.

Hidratare

Ştim cu toţii că apa potabilă este bună pentru organism. Cu toate acestea, este posibil ca atunci când bem apă prea multă organismul să o elimine, fără a o folosi. Sarea ajută corpul să absoarbă apa, crescând astfel hidratarea.

Digestie

Sarea ajută la activarea glandelor salivare în gură, eliberând amilază (substanță produsă de pancreas, care (în timpul digestiei) transformă amidonul în maltoză și glucoză. De asemenea, ajută la descompunerea alimentelor în procesul digestiv şi astfel scad problemele gastrointestinale.

Citeşte mai mult pe i-lady.ro