Află cum poţi obţine o talie de viespe precum Kim Kardashian

Waist training, un tip de antrenament facut in timp ce porti un corset foarte stramt, este pe cale sa devina cel mai hot trend in materie de sport, potrivit adpm.ro. Telul antrenamentului este de a face ca zona dintre solduri si coaste sa devina din ce in ce mai ingusta. Pentru asta, se lucreaza muschii abdominali inferiori si oblici. Ideea este sa intaresti acei muschi pentru ca abdomenul sa fie plat si talia cat mai bine definita.

18 ian. 2015, 15:16
Află cum poţi obţine o talie de viespe precum Kim Kardashian

Iata cum poti sa ai o talie de viespe precum Kim Kardashian:

Ce beneficii aduce purtarea corsetului?

Exista doua tipuri de corset. Primul strange foarte tare si este adesea purtat dupa o sarcina sau de persoanele care au probleme cu spatele. Al doilea este purtat in timpul antrenamentului si are ca scop ridicarea temperaturii corporale, ajutandu-te sa transpiri mai mult si sa arzi cat mai multe grasimi. Corsetul purtat de Kim Kardashian este un mix perfect intre cele doua mentionate mai sus.

Ce rezultate are acest tip de antrenament?

Ideea de baza a waist training-ului este de a da corpului tau forma unei clepsidre. Nu te ajuta sa iti micsorezi soldurile, insa reduce considerabil circumferinta taliei, atata timp cat este executat corect.

VEZI ŞI Kim Kardashian, APARIŢIE INCENDIARĂ. Sânii i-au evadat din rochie! FOTO

Ce exercitii au cele mai bune rezultate?

Exercitiile care solicita muschii abdominali sunt cele mai eficiente pentru a obtine o talie bine definita, insa functioneaza doar daca elimini grasimea in exces mai intai. Antrenorul va sti cum sa faca acest lucru.

Este, de asemenea, important sa ai o alimentatie sanatoasa, bogata in nutrienti, si sa elimini complet prajelile, preparatele tip fast food, zaharul, etc.

Daca esti supraponderal, ar trebui sa faci o perioada cardio inainte de a incepe waist training. Asta e cea mai buna modalitate de a arde grasimea in exces. Altfel, nu vei face decat sa-ti intaresti musculatura ascunsa sub straturile de grasime.