Află cum să-ți faci asigurare online, în doar câteva minute

Asigurările au devenit o necesitate și nu un moft, cum încă sunt percepute de o mare parte  dintre oameni. Trăim într-o eră plină de imprevizibil, o eră a vitezei în care fiecare își vede de propriul interes și scop.

25 feb. 2022, 13:35
Află cum să-ți faci asigurare online, în doar câteva minute

În acest demers pot apărea consecințe fie pentru tine, fie pentru aproapele tău. Concret, este vorba despre accidente. Accidente de muncă, de mașină sau de călătorie. Toate sunt imposibil de anticipat, iar asigurarea este singura care îți oferă puțină liniște în aceste situații grele.

Iată cele mai importante asigurări pe care este recomandat să le ai:

Asigurare de locuință

Fie că vorbim de furturi, incendii sau calamități, asigurarea va fi singura care te va ajuta să o scoți la capăt. Experții spun că atunci când vorbim despre locuințe, vorbim implicit despre două tipuri de asigurări: obligatorii și facultative. Primele ne apără de fenomenele naturale, iar cele din urmă de multe alte riscuri precum, incendii sau furturi. Nu aștepta să treci mai întâi prin necaz și acționează preventiv. Un consultat online te va ajuta să găsești cea mai bună ofertă și cel mai convenabil preț pentru tine.

Asigurare de viață

Aceasta e cea mai importantă asigurare, tocmai din cauza riscurilor la care suntem supuși zilnic. În cazul în care ajungi să te internezi în spital, descoperi că suferi de o boală gravă sau, în cel mai rău caz, vorbim chiar despre un deces, toate cheltuielile pot fi acoperite. Mai mult, asigurarea nu trebuie văzută ca fiind ceva costisitor. Aceasta pornește de la o sumă modică, până la cât ești dispus să mai adaugi lunar. De asemenea, sunt agenții care încheie asigurări online, fără prea multă bătaie de cap, cum ar fi AsigurăriContactless.ro. Așadar, totul se află la un click distanță.

Asigurare auto

Toți posesorii de autovehicule au o asigurare auto și știu exact de ce este importantă. Pasul greu vine atunci când trebuie să alegi firma în care să ai încredere pentru acest demers. În ajutor îți vin partenerii de asigurări Contactless. Aceștia o să-ți pună la dispoziție nu doar cele mai bune oferte, ci și toate răspunsurile la întrebările pe care, cu siguranță, le ai. Dacă la asigurarea de viață, prețul minim este unul standard pe care îl poți depune, aici situația stă puțin diferit. Suma se va calcula în funcție de modelul mașinii, de anul în care este fabricată, dar și de tipul autoturismului. Experții sunt cei mai în măsură să-ți dea toate detaliile necesare.

Asigurare de călătorie 

Sigur, nimeni nu ia în calcul tragediile sau întâmplările neplăcute atunci când pleacă într-o vacanță. Totuși, acestea există, iar exemple sunt atât de multe. Cum este important să ai parte de siguranță în viața de zi cu zi, așa trebuie să ai și când pleci în concediu. Cu ce te ajută asigurarea de călătorie? Îți garantează că nu vei suporta cheltuielile în cazul pierderii bagajelor, anulării călătoriei, a pierderii documentelor, dar îți asigură și cheltuielile în cazul unei internări neprevăzute. Exemple mai sunt multe, firește.

Acestea nu sunt toate tipurile de asigurări existente, ci doar câteva exemple. Este important să te informezi despre necesitatea lor, înainte să fie prea târziu. În acest context, nu ezita să contactezi experții din domeniu care îți stau la dispoziție pentru orice fel de întrebare. Și nu uita, pentru aceste operațiuni nici măcar nu este necesar să te deplasezi la sediul lor. Totul se poate rezolva telefonic sau direct pe site-ul de profil.