Află cum te poţi lăsa de FUMAT rapid şi pentru totdeauna

Fumatul este una dintre cele mai nocive epidemii la ora actuala, clasandu-se pe locul doi intr-un top al cauzelor generatoare de deces, la mica distanta de bolile cardio-vasculare. In acelasi timp, un studiu realizat de Centrul de Marketing si Prognoza Sociala din Romania arata ca 7 din 10 fumatori vor sa se lase de fumat, insa 60% nu reusesc sa scape de acest viciu.

07 iun. 2016, 19:16
Află cum te poţi lăsa de FUMAT rapid şi pentru totdeauna

Specialistii de la Asociatia Romana de Hipnoza folosesc, de cativa ani, metode eficiente si foarte rapide prin care ii ajuta pe fumatori sa renunte la acest obicei foarte daunator pentru sanatatea lor. Secretul acestor tehnici este identificarea cauzei primordiale a stresului interior, bine intiparit in subconstientul nostru, care ne provoaca sa fumam din ce in ce mai mult, pe care mai apoi o putem descarca emotional in doar cateva minute.

„Studii de la institute prestigioase din intreaga lume arata ca autosugestionarea are o rata de succes foarte mica… ceea ce e corect, dar totusi incomplet. Intr-adevar, autosugestionarea nu ar fi eficienta cata vreme este realizata doar la nivel de minte constienta. Daca eu imi spun mereu: Ma las de fumat, ma las de fumat, ma las de fumat… dar la nivel profund, subconstient nu am accesat nevoia care ma face sa fumez, atunci nu am facut decat sa ma pacalesc si nu voi reusi sa ma las de fumat. In cel mai bun caz voi renunta pentru scurt timp dar ma voi intoarce la acest viciu destul de repede”, declara Eugen Popa, presedintele Asociatiei Romane de Hipnoza.

„Nevoia de a fuma are la baza o cauza emotionala. Este nevoia de a satisface o dorinta interioara necunoscuta mintii constiente. Cei mai multi oameni declara ca fumeaza pentru a se relaxa, social, din obisnuita sau din placere. Este totusi imposibil ca doar aceste 4-5 motive sa fie singurele cauze care fac ca peste 2 miliarde de oameni sa se apuce de fumat. Cauza este intotdeauna una profunda, personala, emotionala si, de cele mai multe ori, necunoscuta fumatorului”, continua Eugen Popa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO