Horoscop special: Află cum te vei îndrăgosti în 2018 în funcţie de zodia ta. Nu îţi va veni să crezi cum este la taur

Vei fi față în față cu un capitol trecut care la un moment dat făcea parte Anul Nou aproape că a venit și cu toții suntem ocupați cu pregătirile necesare. Noul an va fi și mai frumos dacă vei avea pe cineva alături de tine. Totuși, nu trebuie să te îngrijorezi dacă încă nu ți-ai găsit pe cineva deoarece anul 2018 îți v aduce numeroase surprize.

04 ian. 2018, 10:21
Horoscop special: Află cum te vei îndrăgosti în 2018 în funcţie de zodia ta. Nu îţi va veni să crezi cum este la taur

Nu te mai zbate și nu mai forța lucrurile atât de mult; tot ceea ce trebuie să faci este să stai și să te relaxezi deoarece îți este destinat să îți găsești sufletul pereche în 2018, scrie estisuperba.ro. Poate că nu se va întâmpla imediat, însă lucrurile vor începe să se așeze singure.

Citeşte şi HOROSCOP: Culorile norocoase în 2018 pentru fiecare zodie

2. Taur

Te vei implica într-o mică aventură care este posibil să nu se concretizeze într-o relație, însă îți va redefini conceptele de dragoste și relație. Poate că acea persoană nu va fi mult timp în viața ta, dar cu siguranță își va lăsa amprenta.

3. Gemeni

Îți este grue să treci peste fosta relație și te întrebi dacă ai putea-o readuce în viața ta. Îți place atât de mult să te gândești la ceea ce a fost, încât te simți mai bine să fii singur. De aceea, fostul/fosta ta se va întoarce într-un final în viața ta.

4. Rac

Va exista dragoste în viața ta, dar nu pentru cineva. Nu este vorba despre o persoană, ci despre dragostea pentru împrejurimi. Îți vei redescoperi bucuria și pacea minții prin reconectarea ta cu peisajele din jurul tău.

5. Leu

Îți vei da seama treptat că un prieten vechi de-al tău ocupă un loc mai important în inima ta. Te gândeai la această persoană doar ca la un amic, însă relația dintre voi va evolua și îți vei dori să petreci mai mult timp cu ea.

6. Fecioară

Este timpul să te prostești, acest an este special pentru a te face să te dezlănțui. Nu există nicio normă socială care să te limiteze și în sfârșit ai curajul necesar pentru a face lucrurile așa cum vrei tu.

7. Balanță

Nu dragostea este lucrul pe care ar trebui să îl cauți acum; vei descoperi un prieten foarte sincer și pe care te poți baza. Nu trebuie să fie un prieten romantic, ci unul care să îți ofere mai multă căldură în suflet.

8. Scorpion

Anul acesta îți vei descoperi dragostea adevărată. Vei avea un sentiment pe care nu îl poți nega și dacă vei rămâne sincer față de tine, nu va fi nevoie să mai cauți o altă opțiune pentru o relație.

9. Săgetător

Din păcate anul 2017 nu ți-a adus scânteia dragostei de care aveai nevoie; însă anul care trebuie să vină va schimba acest lucru și vei avea numeroase posibilități și oportunități pentru o relație fericită.

Citeşte şi HOROSCOP 2018 Cristina Demetrescu. Ce prevăd astrele fiecărei zodii în noul an VIDEO

10. Capricorn

Simți că te îndepărtezi din ce în ce mai tare de actuala ta relație. Nu mai există acea încântare pe care o aveai în preajma partenerului tău. Anul ce vine îți va deschide ochii și va aduce o nouă persoană în viața ta.

11. Vărsător

Dintr-o relație uimitoare. Universul va conspira din nou și vă va aduce din nou împreună.

12. Pești

Poate că ai avut dezamăgiri în relația ta și te învinovățești pe tine pentru ele. Totuși, te vei mai menaja odată cu noul an și vei uita de trecut, încercând să te recuperezi pe tine însuți.