Află la ce boli eşti predispus, în funcţie de zodia ta şi care sunt cauzele

Pozitionarea planetelor, ascendentul, luna si toate celelalte aspecte, au o foarte mare influenta asupra starii noastre de sanatate. Specialistii deschid foarte des acest subiect si ne avertizeaza care sunt riscurile la care ne supunem in functie de zodie. Afla ce boala te paste in functie de zodia ta.

23 oct. 2013, 07:05
Află la ce boli eşti predispus, în funcţie de zodia ta şi care sunt cauzele

Berbec. Cu o fire competitiva, Berbecul va lupta cu orice si oricine atunci cand vrea sa castige. Nu va renunta pana in ultima clipa la viata lui indiferent de boala care il va macina. Boliile care il pasc pe Berbec sunt: ulcerul gastric, insuficienta renala, ciroza hepatica.

Taur. Sexul si alcoolul sunt lucrurile care ii plac cel mai mult unui Taur. In viitor se va resimti acest abuz de alcool, care isi va pune amprenta asupra ficatului sau. Boli hepatice sau afectiuni mai grave ale ficatului il pasc pe Taur.

Gemeni. Firea lor sedentara le va da batai de cap Gemenilor. Afectiuni ale inimii sunt cele mai frecvente boli cu care Gemenii se confrunta. Putina miscare nu strica nimanui, astfel si organismul va fi pus in miscare, lucru ce inseamna mai multa sanatate.

Citeşte şi: HOROSCOP DE IARNĂ. Cum va fi anotimpul rece pentru tine, în funcţie de zodie

Rac. Din pacate pentru Raci, firea lor impulsiva, posesiva si agresiva le va da batai de cap pe viitor. Boli stomacale cum ar fi ulcerul gastric, sau boli grave ale inimii sunt cele mai frecvente boli cu care Racii se vor confrunta pe viitor.

Leu. Leu se iubeste pe el mai mult decat ii iubeste pe ceilalti. I se va reprosa deseori acest lucru si il va macina aceasta presiune a lumii asupra lui. Din pacate pentru Leu, boli grave cum ar fi cancerul la piele, Cancer la san sau Infarct miocardic sunt boliile de care se poate lovi in viitor.

Fecioara. Fecioara iubeste tot ce reprezinta mancare. O gurmanda inraita, Fecioara va suferi pe seama acestui lucru. Adora dulciurile si tocmai de aceea diabetul o va rapunge. Nu ii place sa renunte la nimic ce inseamna mancare sau dulce, iar acest lucru dauneaza foarte mult atunci cand ai diabet.

Balanta. Pune totul in balanta, dar atunci cand se loveste de o boala grava renunta la a mai echilibra ceva. Boli cum ar fi Cancerul osos, Cancer la colon sunt boliile pe care balanta le poate intalni de-a lungul timpului. Groaznicul “C” nu o va rata nici pe ea.

Citeste mai mult pe lyla.ro