Află personalitatea unei persoane în funcţie de cum strânge pumnul

Avand in vedere faptul ca organismul are atat de multa putere in a exprima personalitatea oamenilor, nu este o surpriza ca miscarile mainilor pot dezvalui si ele trasaturi de personalitate si de caracter. 

02 apr. 2016, 07:23
Află personalitatea unei persoane în funcţie de cum strânge pumnul
Daca vrei sa afli ce tip de personalitate ai, strange repede degetele de la o mana pentru a forma un pumn, fara sa te uiti la mana sau sa iti analizezi miscarile. In urma, verifica postura naturala a pumnului.
 
Cele trei moduri obisnuite de a strange pumnul denota trei tipuri diferite de personalitate.
 
1. Degetul mare incaleca partea exterioara a palmei
 
Daca strangi pumnul cu degetele inclestate si degetul mare sprijinit relaxat pe partea superioara a mainii, e semn ca esti o persoana sensibila si nesigura, cel putin la exterior. Ai o imaginatie bogata, esti foarte curios din fire si ai un simt al umorului bine dezvoltat, chiar putin cinic. Pe interior, tanjesti dupa protectie si iti doresti sa fii respectat. In relatiile amoroase iti exprimi sentimentele cu oarecare dificultate, ceea ce poate face ca perechea ta sa simta ca o tratezi cu raceala. In ciuda dezideratului tau de a oferi si primi atitudini si gesturi oneste, in viata romantica tinzi sa nu fii la fel de sincer pe cat pretinzi.
 
2. Degetul mare incaleca partea de jos a celorlalte degete
 
Daca inclestezi pumnul cu degetul mare rotit si aplecat catre interior, asemenea unui boxer, personalitatea ta exterioara este una creativa, fermecatoare si inteligenta. Esti o fire muncitoare, ai o stima de sine crescuta si esti foarte increzator in propriile forte (poate chiar exagerat de increzator).
 
Pe interior, insa, esti mai fragil decat o sugereaza aspectul tau fizic si mina de „dur”. Esti ambitios, tintesti foarte sus si te bucuri atunci cand esti sustinut de apropiati. In dragoste, ai tendinta de a supraanaliza lucrurile, ceea ce te face sa te inchizi complet in tine de teama de a nu-ti coplesi perechea cu gandurile, ideile, parerile si sentimentele tale. Iti este greu sa te detasezi complet de amintirea relatiilor amoroase din trecut.
 
3. Daca la strangerea pumnului acoperi degetul mare cu celelalte degete, inseamna ca ai o personalitate exterioara emotiva, mucalita si abila. Tanjesti dupa armonie pe plan social, dar in acelasi timp ai tendinta de a-i manipula pe cei din jurul tau. Pe interior, tot ce iti doresti este sa ai puterea, energia si iscusinta de a-ti indeplini visurile. Decat sa iesi seara in oras, preferi sa petreci timp acasa in compania sufletului pereche. Esti o fire foarte inimoasa, asa ca ii ierti usor pe cei care te ranesc, chiar si atunci cand greselile lor sunt de neiertat.
 
Ce tip de personalitate esti? Speram ca informatiile furnizate aici te vor ajuta sa iti intelegi mai bine propriile ganduri si sentimente. Cine stie, poate ca indiciile de aici te vor ajuta chiar sa-ti gestionezi mai bine relatiile amoroase! Poti face testul si impreuna cu prietenii, este un excelent exercitiu de cunoastere interumana.
 

Sursa: www.secretele.com