Agent de poliţie, reţinut după ce a provocat un accident şi a fugit de la locul tragediei

Un agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier Călăraşi a fost reţinut pentru 24 de ore de procurori, după ce a produs în noaptea de marţi spre miercuri un accident rutier pe strada Bucureşti din municipiul Călăraşi şi apoi a fugit de la locul faptei.

22 apr. 2015, 17:15
Agent de poliţie, reţinut după ce a provocat un accident şi a fugit de la locul tragediei

În momentul producerii accidentului, agentul de poliţie circula cu maşina personală şi nu se afla în timpul serviciului. În urma tragediei, un bărbat de 35 de ani care se afla în autoturismul care a fost lovit de cel al agentului a suferit multiple traumatisme, potrivit mediacalarasi.ro.

Potrivit comunicatului ISU Călăraşi, la sosirea echipajului SMURD, persoana rănită prezenta un traumatism cranio-cerebral și plagă de aproximativ cinci centimetri la nivelul capului, în regiunea frontală, traumatism facial cu plagă de aproximativ șase centimetri în zona pometelui drept, suspiciune de fractură la nivelul claviculei și traumatism la membrul superior drept.

Citeşte şi Poliţist beat la volan. Opt maşini distruse, doi oameni au fost răniţi

Paramedicii SMURD i-au acordat îngrijiri bărbatului, după care acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Călărași (Unitatea de Primiri Urgențe).

Poliţistul vinovat de producerea accidentului rutier a fost găsit de organele de cercetare după circa 12 ore de la săvârşirea faptei. Cel mai probabil agentul de poliţie va fi prezentat joi instanţei cu mandat de arestare preventivă.

Agentul este încadrat la Poliţia Municipală Călăraşi din anul 2008.

Citeşte şi O maşină de poliţie a lovit ÎN PLIN un suspect. Motivul este HALUCINANT. VIDEO