Aglomeraţie de nedescris pe Vârful Moldoveanu. Zeci de turişti stau la coadă pentru poze

Vârful Moldoveanu, cel mai înalt vârf muntos din România, este sufocat şi în această vară de turişti. Zeci de oameni stau la coadă pentru a se fotografia.

25 aug. 2021, 17:39
Aglomeraţie de nedescris pe Vârful Moldoveanu. Zeci de turişti stau la coadă pentru poze
Sursa foto: Facebook Mihai Răducanu

Aglomeraţie de nedescris pe vârful Moldoveanu. Cel mai înalt vârf muntos din România a fost luat cu asalt de turişti.

Aglomeraţie de nedescris pe Vârful Moldoveanu

Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu cozile imense de montaniarzi care aşteaptă să facă o fotografie pe Vârful Moldoveanu.

Acesta este vârful muntos cel mai înalt din România şi situat în Masivul Făgăraș, județul Argeș. Are o altitudine 2544 metri. Din cauza piscurilor montane din jurul său, majoritatea de peste 2.400 de metri, vârful Moldoveanu este vizibil doar de pe creasta Făgărașului sau din aer, spre deosebire de multe din principalele vârfuri ale lanțului făgărășan, care sunt vizibile și din Depresiunea Făgărașului, potrivit Wikipedia.

Citeşte şi Prognoza meteo pentru 16 – 29 AUGUST. Temperaturi foarte ridicate la începutul intervalului, apoi scad. Cum va fi vremea pe Litoral şi la munte

Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu: „Îmi place mișcarea în aer liber, mai ales la munte”

Maia Sandu a profitat de scurta vizită din România şi a urcat pe Vârful Moldoveanu, cel mai înalt de la noi din ţară. Preşedintele Republicii Moldova s-a lăudat cu drumeţia sa pe reţelele de socializare.

Preşedintele Republicii Moldova a postat pe Instagram o fotografie făcută lângă borna cu Vâlful Moldoveanu. Imaginea a fost însoţită şi de un mesaj.

”Îmi place mișcarea în aer liber. Mai ales la munte”, a scris preşedintele Republicii Moldova pe Instagram.

Fotografia cu președintele Republicii Moldova într-o ţinută sport a strâns  o mulţime de comentarii pozitive din partea internauților.

„Câtă mândrie să avem un asemenea președinte. Vă iubim”, „Președinta noastră! Un exemplu elocvent pentru toți cetățenii,succese mari doamna Maia , aveți toată susținerea noastră!”, „Respect! O fiinta atat de firava si totodata atat de puternica! Ma fascinati!”, sunt doar câteva dintre comentarile de la postarea preşedintelui Repulicii Moldova.

Citeşte şi Primul tunel săpat în munte la Arad pentru trenuri de mare viteză. E realizat printr-o tehnică folosită în premieră în România