Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui. Coada de maşini s-a mutat pe tronsonul dinspre Agigea

Publicat: Luni, 03 August 2015 10:02 // Actualizat: Luni, 03 August 2015 12:42 // Sursa: romaniatv.net

Circulaţia este îngreunată pe Autostrada Soarelui. Dacă în cursul dimineţii aglomeraţia cea mai mare s-a format la staţia de taxare de la Feteşti şi pe tronsonul Drajna - Feteşti, având loc şi tamponări uşoare, în jurul prânzului aglomeraţia s-a mutat pe A4, tronsonul care duce spre Agigea.

Foto: europafm.ro

Traficul a fost intens pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, luni dimineaţă, iar la staţia de taxare de la Feteşti se circulă în coloană pe banda unde se achită pe loc taxa. Poliţiştii prezenţi în zonă îi informează pe şoferi că pot plăti taxa prin SMS sau la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate, însă unii dintre aceştia spun că vor să achite cash.

Cuiteşte şi Trafic AGLOMERAT pe DN1 Ploieşti-Braşov, A1, A2 şi în Vama Giurgiu

"Deoarece câţiva conducători auto nu au păstrat o distanţă corespunzătoare în mers sau nu au pus în funcţiune luminile de avarie când încheiau coloana, s-au produs şi câteva tamponări. Pentru prevenirea accidentelor, îi sfătuim pe conducătorii auto să reducă viteza chiar înainte de a ajunge în dreptul spaţiului de servicii din apropierea podului peste care DJ 308A traversează autostrada", se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic.

Coloane de maşini s-au format şi pe DN Centura Bucureşti, la intrarea pe Autostrada Soarelui, atât dinspre Glina, cât şi dinspre Otopeni. Poliţiştii prezenţi în zonă redirecţionează periodic circulaţia dinspre Bucureşti pe banda a doua a autostrăzii, pentru a se putea intrarea de pe banda de accelerare şi breteaua dinspre Centura Bucureşti pe banda unu.

La amiază, traficul rutier pe Autostrada Soarelui, spre Constanţa, a mai scăzut în intensitate, iar la staţia de taxare de la Feteşti coloanele de autovehicule formate pe banda destinată achitării pe loc a tarifului mai măsurau doar 100-200 de metri, în ambele sensuri. În orele următoare, este posibil să se intensifice circulaţia pe sensul către Bucureşti pentru că numeroşi turişti vor porni spre casă fie după ce vor părăsi locurile de cazare.

Pe autostrada A4, de la ieşirea de pe A2 până la nodul rutier cu DN39, în apropierede Agigea, se circulă îngreunat, în coloană, pentru că DN39 nu are capacitatea de a prelua traficul de pe autostradă. De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN39, în zona Eforie-Agigea.

Citeşte şi Maşină în flăcări pe autostrada spre mare VIDEO

Dimineaţă s-a format o coloană de maşini şi pe breteaua de acces în Centura Bucureşti dinspre Constanţa, pe banda de decelerare, dar şi pe banda unu a Autostrăzii Soarelui. Pentru a evita producerea de accidente pe A2, poliţiştii fluidizează circulaţia la ieşirea de pe autostradă, însă acest lucru va afecta traficul rutier de pe Centura Bucureşti, în zona nodului rutier, a precizat Centrul Infotrafic.

Prin staţia de taxare de la Feteşti, şoferii pot trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, dacă au taxa plătită în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV Petrom, MOL, Rompetrol) sau prin SMS, la numărul 7577, număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone Telekom Mobile şi RCS&RDS.

Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa are o capacitate medie de preluare de 2.500 de autovehicule pe oră, potrivit Centrului Infotrafic.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 aug 11:26
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
OARE TREBUIE ASTEPTAT SA FACA CINEVA INFARCT SAU ACCIDENT VASCULAR CA SA SE INTERNEZE LA BALAMUC OAMENI CARE AU DAT NENUMARATE DOVEZI CA HABAR NU AU CEEA CE FAC?????????
03 aug 11:24
Votează email 0 email
Cronica Romana
...că în jurul orei 11, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa traficul este intens. Încă de la primele ore ale dimineţii, la staţia de taxare de la Feteşti s-a format o coloană de autovehicule pe sensul către Constanţa, pe banda destinată achitării pe loc a tarifului. Deoarece câţiva conducători auto nu...
03 aug 10:58
Votează email 0 email
...a carburanţilor autorizate, însă unii dintre aceştia spun că vor să achite cash. Nu rata Citeste mai mult pe RTV.NET ...
03 aug 10:17
Votează email 0 email
...şi tamponări uşoare, din cauza nepăstrării unei distanţe între maşini, potrivit Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.7326
RON
19 Jul
noapte 18 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H