Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, după un accident cu două maşini. Coloană pe mai mulţi kilometri spre Constanţa

Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui, în apropiere de Cernavodă, vineri după-amiază. Un şofer a fost rănit, după ce două maşini s-au ciocnit la kilometrul 165.

08 iul. 2022, 17:40
Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, după un accident cu două maşini. Coloană pe mai mulţi kilometri spre Constanţa

Accident cu două maşini pe Autostrada Soarelui, spre Constanţa. Şoferii aflaţi în drum spre staţiunile de pe litoral sunt nevoiţi să circule cu viteză redusă deoarece s-a format o coloană de maşini pe o distanţă de aproape doi kilometri.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 165, în apropierea localității Cernavodă, județul Constanța, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Potrivit primelor informații, un singur șofer este rănit (conștient), fiind evaluat medical la fața locului.

Traficul rutier pe sensul către Capitală este restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă, circulându-se doar pe banda nr.2, formându-se coloană în mișcare de aproximativ 2 kilometri”, a anunţat Centrul Info Trafic al IGPR.

Citeşte şi: Veşti foarte proaste pentru românii cu credite: ROBOR la şase luni a ajuns la 7%

Un alt accident a avut loc vineri, tot pe Autostrada Soarelui, însă pe sensul spre Bucureşti. Potrivit ISU Constanța, impactul s-a petrecut între un camion și un autoturism, pe autostrada A2, la km 170.

Citeşte şi: Un nou val de furtuni loveşte România. Alertă meteo COD GALBEN de ploi şi vijelii pentru mai multe judeţe