Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, spre litoral

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

15 aug. 2019, 05:11
Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, spre litoral

Se anunţă un sfârşit de săptămână aglomerat pe litoral. Milioane de salariaţi români beneficiază de zi liberă de Sfânta Marie, iar mulţi sunt aşteptaţi pe litoral.

Ziua Marinei 2019: Mii de persoane aşteptate la Constanţa. Klaus Iohannis participă la ceremonii

Mii de persoane sunt aşteptate să asiste, astăzi, la manifestările de Ziua Marinei organizate pe faleza din Constanţa, oamenii urmând să vadă exerciţii complexe ale militarilor din cadrul Forţelor Navale. La eveniment vor fi prezenţi şi militari americani şi italieni. La manifestări şi-au anunţat participarea numeroase oficialităţi, printre care preşedintele Klaus Iohannis şi ministrul Apărării, Gabriel Leş.

Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, poliţiştii recomandă şoferilor care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza.

Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că sunt diverse moduri de plata a tarifului pentru trecerea Podurilor de la Fetesti si Cernavoda (PEAJ).

Astel, pentru a evita aglomeratia formată la punctele de taxare sau în benzinariile din zonă, tariful de tranzitare a podurilor de la Fetesti si Cernavoda poate fi platit si  prin intermediul www.erovinieta.ro sau prin SMS la numărul 7577 (număr disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă din tara).

In cazul in care nu ati achitat PEAJ  la momentul efectuarii trecerii, puteti face acest lucru pana a doua zi la ora 23.59, prin intermediul portalului www.erovinieta.ro, prin SMS si la toate punctele acceptate din tara (Mol Retail Comerţ, SC Mol România Petroleum Products SRL, SC Rompetrol Downstream SRL, Socar Petroleum SA, SC OMV Petrom Marketing SRL, SC Lukoil Romania SRL, UNTRR).