Accidente pe autostradă. Traficul, blocat complet pe A1 şi A2 pentru câteva ore. Un mort şi mai mulţi răniţi UPDATE

Mai multe accidente soldate cu răniţi s-au petrecut marţi pe autostrăzile A1 şi A2, traficul fiind blocat pentru mai multe ore. În urma accidentului de pe A1, o persoană şi-a pierdut viaţa.

01 mai 2018, 09:44

UPDATE Traficul a fost reluat pe ambele sensuri pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, anunţă Centrul Infotrafic.

Din cauza unui accident grav în care au fost implicate un autoturism şi o motocicletă, traficul fusese întrerupt la km 28, în zona localităţii Bolintin Vale.

Din păcate, o persoană a decedat, iar alte două au suferit leziuni grave.

_________________

UPDATE Accident grav şi pe DN2 Focşani – Râmnicu Sărat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni dintre două autoturisme, circulaţia rutieră pe DN2 (E85) Focşani – Râmnicu Sărat sedesfăşoară îngreunat, pe jumătate de cale, la km 176+300 de metri, în zona localităţii vrâncene Goleşti. Potrivit primelor date, o persoană a suferit leziuni corporale grave.

___________________

UPDATE Traficul rutier este întrerupt, marţi seara, pe ambele sensuri de mers ale A1 Piteşti-Bucureşti, în urma unui accident, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, pe sensul către Capitală al autostrăzii Piteşti – Bucureşti, la km 28, în zona localităţii Bolintin-Vale, a avut loc un accident rutier grav în care au fost implicate o motocicletă şi un autoturism.

Traficul este întrerupt atât pe sensul către Piteşti, cât şi pe sensul către Capitală.

Potrivit primelor date, evenimentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, dintre care una este inconştientă, mai arată sursa citată.

________________

UPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră s-a reluat pe Autostrada Soarelui. Din cauza unui accident în care au fost implicate patru autoturisme, traficul fusese întrerupt pe sensul către Bucureşti, la km 64, în zona localităţii Lehliu-Gară.

________________

UPDATE Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui este oprită în zona localităţii Lehliu-Gară, judeţul Călăraşi.

Aici, patru maşini s-au ciocnit, mai multe persoane suferind leziuni uşoare.

Poliţiştii rutieri deviază provizoriu traficul auto către Capitală de la Drajna pe DN3A.

_________________

UPDATE Potrivit Infotrafic, la ora transmiterii acestei ştiri, nu sunt anunţate probleme majore în ceea ce priveşte fluenţa traficului, cu excepţia tronsonului Pantelimon – Autostrada Soarelui – Centura Capitalei, pe care se circulă în condiţii de aglomeraţie. 

Pe DN1 Braşov – Ploieşti valorile de trafic au scăzut, traficul auto desfăşurându-se acum fluent, în condiţii normale. 

Pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti –Constanţa şi A4 Ovidiu – Agigea, pe DN39 (E87) Mangalia – Constanţa, DN5 (E85) Bucureşti – Giurgiu şi DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea -Piteşti se circulă, de asemenea, normal.

”Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudenţă sporită în timpul deplasării, să nu consume băuturi alcoolice înainte de a urca la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic”, transmite Centrul Infotrafic. 

Poliţiştii anunţă că circulaţia este în continuare oprită pe DN 7 C Curtea de Argeş – Sibiu, în zona localităţii argeşene Arefu.

”Măsura a fost luată pentru a permite intervenţia unui echipaj de pompieri, care acţionează pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie”, mai anunţă Infotrafic. 

_______________

Circulaţia rutieră pe DN 1 Braşov – Ploieşti, pe sensul de coborâre dinspre munte, este aglomerată, marţi, în zona staţiunilor prahovene Azuga şi Buşteni.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe sensul de coborâre al DN1 Braşov – Ploieşti circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, în condiţii de aglomeraţie, în zona staţiunilor prahovene Azuga şi Buşteni.

Şoferii care intenţionează să meargă dinspre Braşov către Ploieşti sunt sfătuiţi să aleagă ruta alternativă DN1A Braşov – Săcele – Cheia –Vălenii de Munte – Ploieşti, pe care traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale.