Aglomeraţie pe DN1 Braşov - Ploieşti, pe Valea Prahovei

Publicat: Duminică, 27 Septembrie 2015 16:10 // Actualizat: Duminică, 27 Septembrie 2015 19:09 // Sursa: romaniatv.net

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza aglomerației și a condițiilor meteo-rutiere nefavorabile, pe DN1 traficul rutierse desfășoară îngreunat între stațiunile montane Predeal - Bușteni și Sinaia și zona localității prahovene Comarnic, pe sensul de coborâre.

Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Către Bucureşti poate fi folosit şi DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, însă reamintim conducătorilor auto că până în data de 15 octombrie 2015 , în vederea desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul de pe DN1A situat în PasulBratocea, la kilometrul 156+502metri, la ieşirea din Cheia către Braşov, traficulrutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor şi al piloţilor de dirijare. În condiţii similare se circulă şi în zona Măneciu, din cauza erodării terasamentului.

O altă rută o reprezintă: DN73 Râşnov - Bran - Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte, DN71 Târgovişte - Bâldana şi DN7 Bâldana - Bucureşti, cu menţiunea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
aglomeratie DN1 Centrul Infotrafic DN 1 Valea Prahovei
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 sep 16:21
...pe DN1 traficul rutierse desfășoară îngreunat între stațiunile montane Predeal – Bușteni și Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
27 sep 16:20
...pe DN1 traficul rutierse desfășoară îngreunat între stațiunile montane Predeal – Bușteni și Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net

...
1
EUR
4.8393
RON
05 Jun
noapte 15 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H