Aglomeraţie pe DN1 Braşov – Ploieşti, pe Valea Prahovei

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza aglomerației și a condițiilor meteo-rutiere nefavorabile, pe DN1 traficul rutierse desfășoară îngreunat între stațiunile montane Predeal - Bușteni și Sinaia și zona localității prahovene Comarnic, pe sensul de coborâre.

27 sept. 2015, 13:10
Aglomeraţie pe DN1 Braşov – Ploieşti, pe Valea Prahovei

Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Către Bucureşti poate fi folosit şi DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, însă reamintim conducătorilor auto că până în data de 15 octombrie 2015 , în vederea desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul de pe DN1A situat în PasulBratocea, la kilometrul 156+502metri, la ieşirea din Cheia către Braşov, traficulrutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor şi al piloţilor de dirijare. În condiţii similare se circulă şi în zona Măneciu, din cauza erodării terasamentului.

O altă rută o reprezintă: DN73 Râşnov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana şi DN7 Bâldana – Bucureşti, cu menţiunea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.