Trafic îngreunat pe mai multe drumuri din ţară. Iată cum se circulă pe cele mai importante artere UPDATE

Traficul este îngreunat, duminică, pe mai multe drumuri din ţară.

06 nov. 2016, 10:40
Trafic îngreunat pe mai multe drumuri din ţară. Iată cum se circulă pe cele mai importante artere UPDATE

UPDATE 20.15: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că şi la această oră (20:15), pe DN1, pe Valea Prahovei, se circulă în coloană între Sinaia şi Comarnic, pe sensul de mers către Bucureşti, însă traficul rutier începe să scadă în intensitate.

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti se circulă normal. Un incident minor, care nu a creat probleme de trafic (coloane), a fost semnalat la kilometrul 63, pe sensul de mers către Bucureşti: trei autoturisme au călcat un mistreţ.

Pe DN7 se circulă îngreunat pe razalocalităţii argeşene Drăganu, pe tronsonul pe care se asfaltează.

Pe DN6 autovehiculele rulează cu viteză redusă pe tronsonul Gorneni – Mihăileşti, în judeţul Giurgiu (lungimea coloanei este în scădere).

UPDATE 19.45: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că şi la această oră (19:45), traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei. Se circulă încoloană între Sinaia şi Comarnic, pe sensul de mers către Bucureşti.

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, circulaţia a scăzut semnificativ în intensitate. În scurt timp, nu vor mai fi probleme la intrarea în Bucureşti.

UPDATE 19.20: Traficul rutier încă este intens pe DN1, pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană între Sinaia şi Comarnic, pe sensul de mers către Bucureşti. În zona Buşteni nu mai sunt probleme.

Pentru evitarea aglomeraţiei, dinspre Braşov poate fi folosită ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la intrarea în Bucureşti, viteza de deplasare scade la aproximativ 30-40 km/h (pentru că bulevardul Iuliu Maniu nu poate prelua un număr atât de mare de autovehicule). Coloana de maşini începe în zona kilometrului 18. Un echipaj de poliţie acţionează în spatele acesteia, adresând conducătorilor auto semnale de reducere a vitezei.

Centrul Infotrafic anunţă că, duminică după-amiază, traficul rutier este intens pe DN 1, Valea Prahovei, circulându-se în coloană de la Predeal până la intrarea în Buşteni şi în zona Comarnic (pe sensul de mers către Bucureşti).

Poliţiştii le recomandă şoferilor care vin de la Braşov să meargă pe ruta alternativă DN 1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Totodată, s-a format coloană şi pe DN 73A Râşnov – Predeal, la intersecţia cu DN 1.

Poliţiştii le transmit şoferilor care merg spre Capitală că din zona Bran-Moieciu pot alege şi ruta DN 73 Braşov – Valea Mare-Pravăţ, DN 72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN 71 Târgovişte – Bâldana, DN 7 Bâldana – Bucureşti.

Totodată, este aglomeraţie şi pe alte drumuri naţionale şi autostrăzi.

Astfel, pe Autostrada A1, încep să se formeze coloane la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti.

Pe DN 7 se circulă îngreunat pe Valea Oltului, în zona viaductului Cârligu Mic (aflat în reparaţii) şi pe raza localităţii argeşene Drăganu, pe tronsonul pe care se asfaltează.

Poliţiştii mai aminesc şi că este posibil să apară probleme de trafic în zona Bascov – Valea Ursului, unde mulţi şoferi încetinesc prea mult sau chiar opresc la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă.

Pe DN 6 autovehiculele rulează cu viteză redusă la intrarea în localitatea Mihăileşti dinspre Gorneni, în judeţul Giurgiu.