Aglomeraţie pe DN1 pe Valea Prahovei: Coloane de maşini în staţiuni, pe sensul de urcare spre munte

Drumul naţional (DN) 1 începe să se aglomereze, vineri, pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare către munte, la intrarea în oraşele Comarnic şi Buşteni formându-se coloane de maşini, în condiţiile în care mii de turişti care vor petrece Revelionul în staţiunile montane se îndreaptă către locurile de cazare.

30 dec. 2016, 09:37
Aglomeraţie pe DN1 pe Valea Prahovei: Coloane de maşini în staţiuni, pe sensul de urcare spre munte

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Rauca Brezeanu, vineri, pe DN 1, pe sensul de mers Bucureşti – Braşov se circulă în coloană la intrarea în oraşul Comarnic şi la intrarea în oraşul Buşteni.

Conform sursei citate, nu sunt blocaje în trafic, iar pe DN 1 sunt mai multe dispozitive ale Poliţiei Rutiere, scrie news.ro.

DN 1 începe să se aglomereze în condiţiile în care mii de turişti care vor petrece sfârşitul de an în staţiunile de pe Valea Prahovei şi din judeţul Braşov se îndreaptă către locurile de cazare.

Poliţiştii se aşteaptă ca valorile să trafc pe DN 1 să crească, astfel că le recomandă turiştilor să ia în considerare rute alternative pentru a ajunge pe Valea Prahovei şi în judeţul Braşov, respectiv DN 1A.


loading...
Partenerii noștri