Aglomeraţie pe litoral. Turiştii nu ţin cont de reguli

Weekend aglomerat pe litoral! Peste 100 de mii de turisti se află în aceste zile la malul mării. Plajele sunt arhipline, iar multi dintre turisti nu respectă nicio regulă.Ministrul sănătății, Nelu Tătaru a făcut o vizită fulger pe litoral.

22 aug. 2020, 18:58
Aglomeraţie pe litoral. Turiştii nu ţin cont de reguli

Și în acest weekend plajele de pe litoralul românesc au fost arhipline. Cearceafuri și șezlonguri îngramădite și peste 100.000 de turiști care sfidează orice regulă și ignoră pericolul infectării.

Plajele sunt atât de aglomerate, încât nici utilajele salvamarilor sau echipelor de prim ajutor nu mai au pe unde trece din cauza cearceafurilor și prosoapelor.

Ministru Sănătății, Nelu Tătaru a făcut o vizită fulger pe litoral. Acesta susține că cei care trebuie să se asigure că oamenii respectă distanșarea, sunt administratorii plajelor.

„Cand am deschis aceasta activitate s-au facut acele norme, acele norme pe care cei care administeaza plajele trebuie sa le impuna si cei care vin acolo sa le respecte”, a spus ministrul.

Începând de săptămâna viitoare se anunță un nou val de turiști, asta pentru că de luni, tarifele vor începe să scadă, iar mulți români vor profita de ofertele puse la dispoziție de hotelieri.

Citeşte şi Aglomeraţie pe Transfăgărăşan. S-au format cozi de cinci kilometri VIDEO