Aglomeraţie pe pârtie. Cozi de sute de oameni s-au format în faţa telegondolei din Poiana Braşov

Imagini incredibile au fost surprinse în Poiana Brașov. Cozi de sute de oameni s-au format în fața telegondolei. Jandarmii au intervenit pentru a se asigura că măsurile împotriva pandemiei sunt respectate.

24 ian. 2022, 16:34
Aglomeraţie pe pârtie. Cozi de sute de oameni s-au format în faţa telegondolei din Poiana Braşov

Aglomeraţie pe pârtie. Românii au profitat din plin de minivacanţa de Mica Unire şi au dat fuga la munte. În Poiana Braşov turiştii au format cozi uriaşe în faţa telegondolei, mulţi dintre ei ignorând regulile de protecţie sanitară.

Aglomeraţie pe pârtie. Jndarmii au intervenit

Imagini incredibile au fost surprinse luni, de ziua Micii Uniri, la munte. Românii au vrut să profite de ultima zi din minivacanţă pe pârtie. De exemplu, în Poaia Braşov s-au format cozi uriaşe în zona telecabinei. Jandarmii au intervenit pentru a se asigura că măsurile împotriva pandemiei sunt respectate.

Citeşte şi PROGNOZA METEO 25 ianuarie. Ultima săptămână a lunii vesteşte primăvara. Temperaturile urcă la 10 grade Celsius

Cozi uriaşe s-au format şi în trafic. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române luni după-amiază s-au înregistrat valori ridicate de trafic pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană pe raza stațiunilor Timișu de Sus, Predeal, Azuga, Bușteni și Sinaia, pe sensul către Capitală al DN 1.

De asemenea, trafic a fost intens şi pe raza localităților Comarnic și Posada, tot pe sensul de coborâre. În plus, aglomerație este și pe DN 73, între Pârâul Rece și intersecția cu DN1 (Predeal).

Pentru DN 1 București – Ploiești – Brașov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – A3 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște;

– DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze distanța de siguranță între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic”, transmit poliţiştii.

Citeşte şi Loialitate fără margini. Câinele erou și-a salvat de la moarte stăpânul accidentat pe munte, acoperindu-l cu trupul său timp de 13 ore. „Blănosul ăsta e un miracol”