Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană în dreptul staţiunilor montane

Este aglomeraţie, miercuri după-amiază, pe drumul naţional (DN) 1, pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană între Sinaia şi Buşteni pe sensul către Braşov şi între Predeal şi Buşteni pe celălalt sens. Restricţia impusă în zona staţiunii Poiana Braşov a fost ridicată.

28 dec. 2016, 15:37
Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană în dreptul staţiunilor montane

Centrul Infotrafic anunţă că miercuri după-amiază, la ora transmiterii acestei ştiri, se circulă în coloană pe Valea Prahovei, pe DN 1, între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov, iar în sens invers între Predeal şi Buşteni.

Potrivit sursei citate, în zonă ninge, iar pe carosabil a început să se depună zăpadă, deoarece utilajele de deszăpezire se deplasează cu viteză redusă, din cauza aglomeraţiei.

Se circulă cu viteză redusă şi pe tronsonul Timişu de Sus – Sinaia, dar şi pe DN 73A Predeal – Pârâul Rece.

De asemenea, pe DN 1A Babarunca – Cheia a nins viscolit, iar stratul de zăpadă amestecat cu material antiderapant măsoară aproximativ un centimetru. Şi acolo se acţionează cu utilaje de deszăpezire.

S-a depus un trat subţire de zăpadă şi pe DN 67C Novaci – Rânca, în judeţul Gorj, în zona înaltă.

Totodată, potrivit Infotrafic, restricţia temporară pe DN 1E spre Poiana Braşov a fost ridicată. Traficul către staţiune a scăzut în intesitate, iar locurile de parcare au început să se elibereze.