Aglomeraţie pe A1, A2 şi DN1: Trafic îngreunat între staţiuni, coloană de 5 km pe A1 la intrarea în Bucureşti

Traficul rutier este aglomerat pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, deoarece foarte mulţi turişti se întorc de la munte. Poliţiştii recomandă folosirea rutei alternative DN1A. De asemenea, este aglomeraţie pe Autostrada Soarelui şi coloană de maşini de 5 km şi pe A1, la intrarea în Capitală.

17 iun. 2019, 10:00
Aglomeraţie pe A1, A2 şi DN1: Trafic îngreunat între staţiuni, coloană de 5 km pe A1 la intrarea în Bucureşti

UPDATE: Traficul este intens, la ora transmiterii ştirii, pe A1, pe sensul de mers către Capitală, între kilometrii 41 şi 36, unde s-a format o coloană de autoturisme de aproximativ 5 km, care se deplasează bară la bară,anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Aglomeraţie este şi pe Autostrada Soarelui.

Traficul este intens în prezent pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul de mers către capitală, între kilometrii 41 şi 36, unde s-a format o coloană de autoturisme de aproximativ 5 km, care se deplasează bară la bară”, anunţă Centrul Infotrafic din Poliţia Română.

De asemenea, valori ridicate de trafic sunt înregistrate şi pe Autostrada 2 Bucureşti – Constanţa, tot în direcţia către Bucureşti, fiind aglomeraţie pe Podul Cernavodă. Se staţionează la Staţia de taxare de la Feteşti şi se circulă cu viteză redusă între Feteşti şi Lehliu Gară şi totodată la intrarea în Capitală.

Şoferii care se întorc de pe litoral pot folosi ruta ocolitoare de pe DN 3A: Feteşti – Drajna Nouă – Lehliu Gară.

Potrivit Centrului Infotrafic, valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1, în staţiunile de pe Valea Prahovei, la această oră circulându-se în coloană între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers Braşov – Ploieşti şi de asemenea în localitatea Comarnic, pe ambele sensuri de mers.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se întorc de la munte pot folosi ruta alternativă de pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, A3 Ploieşti – Bucureşti.

Şoferii sunt sfătuiţi să nu facă depăşiri riscante, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.