Agresoarea care a atacat-o pe Mirela Vaida, condamnată. Ce pedeapsă a primit Antoanela

Agresoarea care a atacat-o pe Mirela Vaida a fost condamnată. Antoanela Grigoraș a intrat în anul 2021 în platoul emisiunii Acces Direct, acolo unde a atacat-o în direct cu un bolovan pe prezentatoare. Acesta nu a fost singurul episod în care a vrut să îi facă rău artistei.

24 iul. 2022, 10:19

Agresoarea care a atacat-o pe Mirela Vaida, condamnată. Cel mai recent atac al Antoanelei a vizat mașina prezentatoarei de la Acces Direct. Acum, aceasta a primit o condamnare cu amânare de doi ani, timp în care nu are voie conform legii să mai comită vreo infracțiune.

Citeşte şi: Mirela Vaida este însărcinată? Anunţul făcut pe Instagram: „Îl facem şi pe al 4-lea”

Agresoarea care a atacat-o pe Mirela Vaida, condamnată

Contopeşte pedepsele aplicate intimatei prin sentinţele penale nr. 253/20.04.2022 şi nr. 82/14.02.2022 şi stabileşte pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare, la care adaugă un spor de 1/3 din celelalte pedepse cu închisoarea stabilite, respectiv un spor de 6 luni şi 10 de zile, în final în sarcina intimatei stabilindu-se pedeapsa principală rezultantă de 1 (un) an şi 10 (zece) zile închisoare.

Amână aplicarea pedepsei rezultante de 1 an şi 10 zile închisoare pe un termen de supraveghere de 2 (doi) ani. (…)

Atrage atenţia intimatei Grigoraș Antoanela-Jaqueline asupra dispoziţiilor art. 88 din Codul penal privind revocarea amânării aplicării pedepsei cu consecinţa aplicării pedepsei şi executării pedepsei închisorii în regim de detenţie, în cazul nerespectării, cu rea-credinţă, a măsurilor de supraveghere sau a obligaţiilor impuse de instanţă sau stabilite de lege, în cazul în care nu se îndeplinesc integral obligaţiile civile stabilite de instanţă până la expirarea termenului de supraveghere, precum şi în cazul în care inculpatul mai săvârşeşte o infracţiune pe parcursul termenului de supraveghere.

Menţine dispoziţia sentinţei penale nr. 82/14.02.2022 privind luarea faţă de inculpată, a măsurii de siguranță a obligării la tratament medical până la însănătoșire, precum şi celelalte dispoziţii ale sentinţelor menţionate care nu contravin prezentei. (…)

Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 18.07.2022″, se arată în decizia instanței, potrivit Spynews.ro.