Agresorii lui Firicel, condamnaţi la închisoare. Actorul Cuzin Toma nu va primi însă nici un ban de la cei care l-au băgat în spital

Doi barbati de nationalitate turca si o romanca au fost condamnati pentru lovire si alte violente, intr-un dosar in care victima a fost actorul Cuzin Toma.

07 feb. 2017, 11:30
Agresorii lui Firicel, condamnaţi la închisoare. Actorul Cuzin Toma nu va primi însă nici un ban de la cei care l-au băgat în spital

Agresorii lui Firicel si-au primit pedepsele, dupa un proces care a durat aproape 10 luni, scrie wowbiz.ro. B.O. a fost condamnat la un an si jumatate de inchisoare cu suspendare, B.M.Z. a primit un an si noua luni, pe care ii va executa, mai ales ca el se afla in spatele gratiilor dintr-un alt dosar, iar Z.E.A. a primit un an si o luna cu suspendare.

Citeşte şi Schimbări majore în serialul momentului. Un personaj cheie va părăsi echipa „Las Fierbinţi”

Primul va trebui sa presteze si 120 de zile de munca in folosul societatii si i s-a pus in vedere sa urmeze un curs de calificare sau de meserii. Inculpatii vor trebui sa plateasca daune materiale in valoare de 313, 58 lei catre Spitalul Universitar Bucuresti, insa actorul nu va primi nici un ban de la acestia, pentru ca judecatorii considera ca s-a constituit in parte civila prea tarziu. 

Cuzin Toma a ajuns in mijlocul unui conflict care s-a terminat prost pentru el in anul 2014, cu toate ca detaliile legate de aceasta intamplare au ramas in spatele usilor inchise ale Judecatoriei Sectorului 5. Cert este ca procurorii au intocmit un rechizitoriu care a cuprins mai multe fapte, printre care: lovire, distrugere, conducerea unui vehicul fara permis, instigare la fals in declaratii, favorizarea faptuitorului, etc. Toate aceste fapte au fost retinute in numele agresorilor lui Cuzin Toma, care a aparut ca parte din dosar abia anul trecut, cand acesta a ajuns pe masa judecatorilor. Decizia nu este definitiva. 

Citeşte şi Firicel din Las Fierbinţi a câştigat procesul cu BANCA

Cuzin Toma are insa emotii si mai mari intr-un alt proces, cel cu banca de la care a luat un credit imobiliar. Actorul a renuntat la casa cumparata prin celebra lege a darii in plata, insa institutia a atacat decizia cu o exceptie de neconstitutionalitate a legii. Daca va pierde, Firicel va ramane atat cu casa, cat si cu ratele.