Agresorul fiicei lui Adrian Enache, Kanaan Ali, viaţă de coşmar în puşcărie. Ce i-au făcut ceilalţi deţinuţi

Libanezul Kanaan Ali, cel care a fost condamnat la cinci ani de închisoare după ce a atacat-o pe fiica lui Adrian Enache, are viață grea după gratii.

29 feb. 2016, 11:52
Agresorul fiicei lui Adrian Enache, Kanaan Ali, viaţă de coşmar în puşcărie. Ce i-au făcut ceilalţi deţinuţi

Bărbatul a clacat, și asta pentru că ceilalți deținuți îi fac viața un coșmar și îl etichetează drept violator, scrie cancan.ro. Acesta a fost acuzat de tentativă de viol asupra Dianei Enache, iar în momentul în care a fost încarcerat, a fost luat în primire de unii dintre deținuții care nu-l simpatizeaază. Aceștia i-au spus că nu suportă violatorii și l-au avertizat că cei care au comis astfel de fapte nu au viață bună după gratii.

Citeşte şi 50.000 de euro, daune morale pentru Diana Enache. Vezi ce vrea să-şi cumpere fiica lui Adrian Enache

Astfel, aproape zilnic libanezul este abordat de colegii de suferință care îi aruncă vorbe grele, îl amenință și-l terorizează. Potrivit surselor noastre, agresorul Dianei Enache a clacat și spune că nu mai suportă ceea ce i se întâmplă. Din fericire, integritatea sa fizică nu a fost în pericol, și asta pentru că gardienii au grijă să nu pățească nimic.

Cinci ani de închisoare

Judecătorii l-au condamnat pe libanez la cinci ani de închisoare și i-au interzis, pe o durată de cinci ani, să comunice cu Diana Enache sau cu membrii familiei acesteia sau să se apropie la mai puțin de 100 de metri de aceștia, de locuinta, locul de muncă, școala sau alte locuri unde tânăra își desfășoară activități sociale.

Citeşte şi Adrian Enache, dezvăluiri incendiare despre viaţa lui intimă

Judecătorii au menținut despăgubirile de 50.000 de euro pe care Ali Kanaan trebuie să i le plătească fetei.

În noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, Diana Enache a fost atacată în blocul în care locuia de Ali, la acea vreme paznic al imobilului. Procurorii au stabilit că libanezul a lovit-o de mai multe ori cu un briceag pe fiica lui Adrian Enache.