Agresorul fostului ofiţer SRI, găsit MORT în Centrul Vechi al Capitalei, a fost REŢINUT

Tânărul suspectat că l-a agresat sâmbătă dimineaţă pe un fost ofiţer SRI în Centrul Vechi al Capitalei a fost reţinut pentru 24 de ore. El va fi prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare pentru 29 de zile. Ordonanţa de reţinere a fost emisă după ce, cu greu, au reuşit poliţiştii să-l audieze pe agresor deoarece acesta era atât de beat încât a adormit în secţia de poliţie. Suspectul este acuzat şi de tâlhărie după ce a furat 70 de lei de la victimă.

09 mart. 2013, 14:38
Agresorul fostului ofiţer SRI, găsit MORT în Centrul Vechi al Capitalei, a fost REŢINUT

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore în cazul morţii unui fost ofiţer SRI, survenită după un conflict spontan ce a avut loc în Centrul Vechi al Capitalei.

Suspectul fusese prins de autorităţi, iar sâmbătă după-amiază procurorii au emis pe numele lui o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca el să fie dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Tânărul de 20 de ani a fost prins încă de dimineaţă, dar a fost nevoie să fie lăsat să doarmă câteva ore pentru a putea fi interogat. Acesta era confuz şi susţinea că nu-şi aminteşte nimic.

Conflictul a fost unul spontan şi s-a produs în faţa unui bar. Cei doi, tânărul de 20 de ani şi fostul ofiţer SRI, în vârstă de 36 de ani, s-au luat la bătaie, iar acesta din urmă a căzut, s-a lovit la cap şi a rămas inconştient. La locul incidentului au sosit trei ambulanţe SMURD. Medicii au încercat în zadar să-l resusciteze, dar după o oră au declarat decesul.

Suspectul este acuzat şi de tâlhărie, după ce ar fi furat 70 de lei de la victimă.

„În această dimineaţă în jurul orelor 6 a intrat într-un conflict cu victima, i-a aplicat mai multe lovituri de pumni şi picioare şi i-a sustras o sumă de bani din buzunare, în jur de 70 de lei. Suspectul a negat săvârşirea faptei, a spus că s-a întâlnit cu victima însă nu l-a lovit”, a declarat procurorul Solomon.

Scandalul a avut loc la câţiva metri de sediul poliţiei din centrul vechi. Numai că poliţiştii n-au auzit nimic şi au intervenit abia după ce un trecător i-a alertat. Pe strada respectivă au loc adesea scandaluri şi bătăi.