Agresorul lui Florin Salam, ameninţat de interlopi. „El nu se va răzbuna, dar noi, cei mai mulţi prieteni ai lui, o vom face”

Bărbatul care l-a atacat pe Florin Salam la o nuntă din Milano este amenințat pe rețelele de socializare de interlopii din România. Aceștia spun că agresorul va plăti pentru gestul său. După tot acest incident, manelistul a renunțat la cântare pentru că s-a simțit în pericol. 

29 oct. 2018, 07:56
Agresorul lui Florin Salam, ameninţat de interlopi. „El nu se va răzbuna, dar noi, cei mai mulţi prieteni ai lui, o vom face”

Agresorul l-a lovit cu pumnul în față pe cântăreț, fiindcă acesta nu l-a ascultat când a vrut să dea o dedicație, informează România TV. Imediat, agresorul ar fi fost imobilizat, iar Salam a dispărut. „Lower” Stan a primit imediat amenințări din țară.

Citeşte şi Lower Stan, bărbatul care l-a agresat pe Florin Salam, reacţie pe Facebook: Am fost drogat, nu am ştiut de capul meu ce fac”

Mircea Nebunu i-a scris: „Lower Stan, un produs al ipocrităţii. Ai lovit un artist care ţi-a făcut seara minunată. Ai emigrat în străinătate, însă ai rămas în lumea a treia. Florin Salam poate nu se va răzbuna, însă noi cel puţin, din cei mulţi prieteni ai lui, o vom face sigur!”, a fost mesajul transmis pentru agresorul lui Florin Salam.