Ai comandat la Glovo? Dacă da, ai contribuit la performanţa atinsă de Glovo în România, după doar 5 ani

Românii comandă la Glovo într-o veselie! Cel puţin aşa susţine compania, Glovo România fiind cea mai mare piaţă din regiune şi a doua din toată reţeaua Glovo, care cuprinde nu mai puţin de 25 de ţări. Performanţa a fost atinsă în doar cinci ani de funcţionare pe piaţa românească.

20 iun. 2023, 16:44
Ai comandat la Glovo? Dacă da, ai contribuit la performanţa atinsă de Glovo în România, după doar 5 ani

Glovo a dat lovitura în România, după cinci ani de funcţionare, semn că românii au comandat şi comandă în continuare la Glovo într-un număr impresionant. Succesul a fost asigurat de atitudinea românilor faţă de Glovo, cea mai importantă companie de livrări rapide de produse. Flota mare de curieri, seriozitatea în servirea clienţilor, timpul mic de răspuns, dar şi extinderea pe tot teriotoriul ţării au fost elementele care au condus la clasarea Glovo România pe locul al doilea în toată reţeaua Glovo, care cuprinde nu mai puţin de 25 de ţări.

Citeşte şi Anunţul momentului pentru 8 milioane de români. Verificaţi de urgenţă conturile

„Cinci ani de Glovo reprezintă un moment important pentru noi, de aceea, primul lucru pe care vrem să-l facem este să mulțumim celor care ne-au ajutat să ajungem aici: utilizatori, parteneri, curieri, echipa locală, globală, iar lista poate continua. Acum Glovo România este pe locul doi la întregul rețelei în ceea ce privește volumul comenzilor, iar acest lucru este datorat echipelor noastre talentate, a declarat Alexandra Dinovici, General Manager Glovo România, citată de Economica.net.

În opinia reprezentanţilor companiei, cel mai important aspect al succesului a fost încrederea pe care românii au arătat-o atunci cţnd au ales să comande la Glovo, dar şi faptul că a existat o preocupare a companiei de a acoperi foarte multe dintre oraşe şi de a mări, permanent, numărul de parteneri pentru care livrează.

„Să ajungem să fim prezenți în peste 75 de orașe din România și să avem peste 12.000 de locații partenere active în primii cinci ani este fără nici o îndoială o mare reușită. Ne-am dezvoltat mulțumită celor care au avut încredere în noi și care au apelat la Glovo de fiecare dată când au avut nevoie, indiferent de necesitatea lor”, a explicat Alexandra Dinovici

Citeşte şi Benzina și motorina s-au scumpit din nou. Prețul carburanților la 20 iunie

Succesul  a venit şi graţie celor 6500 de curieri pe care îi are. Potrivit companiei, recordul de livrări, în cei cinci ani de funcţionare, îi aparţine unui curier care a onorat  un număr uriaş de comenzi, 34.000.

De asemenea, clienţii, care au jucat un rol esenţial în dezvoltarea Glovo România, au şi ei recordmenul lor. Este vorba despre un bărbat din Cluj Napoca, acesta plasând nu mai puţin de 3400 de comenzi.

În privinţa valorii per comandă, recordul îi aparţine unui consumator care a comandat de la supermarket produse în valoare de 12.000 de euro.