Ai crede că abia şi-a făcut buletin? Fiica lui Adrian Minune EXTREM DE SEXY la banchet FOTO

Adrian Minune îşi răsfaţă fata cea mare, Carmen, cu cele mai alese haine şi bijuterii, astfel că la ultimul eveniment la care tânăra a luat parte, balul de absolvire a gimnaziului. Tânăra a purtat o rochie extrem de sexy, care o făcea să pară mult mai matură decât este de fapt.

10 iun. 2013, 10:07

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat a avut loc o etapă importantă din viaţa de adolescentă a lui Carmen, fiica manelistului Adrian Minune, scrie cancan.ro.

Carmen a terminat clasa a VIII-a şi se pregăteşte să devină boboacă. Până atunci, însă, tânăra s-a concentrat pe ultimele momente petrecute împreună cu colegii din şcoala generală. Banchetul de final de clasa a VIII-a a avut loc la un exclusivist local din centrul Bucureştiului, iar Carmen s-a pregătit cu simţ de răspundere pentru eveniment.

Carmen a purtat o rochie bleu, lungă până în pământ, care i-a pus în evidenţă formele. Ţinuta sexy, accesorizată cu bijuterii argintii, şi machiajul foarte special au făcut-o pe tânăra adolescentă să pară mult mai matură decât este de fapt.