Ai gâtul inflamat? 8 remedii naturiste pentru durerile de gat

Gat inflamat. Daca ai probleme cand inghiti, simti arsuri sau mancarimi, este un semn ca poti face gripa sau ai racit. Sau poate ca ai vorbit prea mult sau prea tare, sau ai respirat pe gura si nu pe nas. Indiferent de cauze, gatul iti este inflamat, te doare, tusesti si nu iti poti desfasura activitatea la cote optime.

13 mai 2019, 19:58
Ai gâtul inflamat? 8 remedii naturiste pentru durerile de gat

Din fericire, exista cateva remedii naturiste care te ajuta sa scapi de durerile de gat. Este imposibil sa nu ai macar unul in casa.

Remediu 1 gat inflamat. Lamaie

Unul dintre cele mai eficace remedii pentru durerile de gat este lamaia. Nu doar ca linisteste durerea, insa are si rol antiinflamator. Fierbe o lamaie, cu coaja cu tot, cu o lingura de cimbru si doua pahare de apa. Dupa ce a fiert, extrage sucul din lamaie si adauga putina miere, daca il vrei mai dulce. Aceasta limonada calda te va ajuta sa scapi de inflamatie si de durerea de gat si vei beneficia si de un plus de vitamina C pentru sistemul imunitar.

Remediu 2 gat inflamat. Curmale

Curmalele au proprietati antiinflamatorii. Fa gargara cu o infuzie preparata din patru curmale taiate si apa.

Remediu 3 gat inflamat. Salvie

Salvia are proprietati antiseptice si decongestioneaza caile respiratorii. Fierbe o lingura de salvie uscata in apa timp de 10 minute. Asteapta sa se raceasca apoi fa gargara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.