Ai nevoie de o baterie pentru cada freestanding? Iată cum să o alegi!

Tocmai ți-ai modernizat baia de acasă, însă mai ai nevoie de câteva obiecte sanitare, pentru a termina lucrarea?

24 aug. 2023, 11:49
Ai nevoie de o baterie pentru cada freestanding? Iată cum să o alegi!
Ai nevoie de o baterie pentru cada freestanding? Iată cum să o alegi!

Dacă vrei să alegi cea mai bună baterie cada freestanding, atunci trebuie să iei în considerare câteva elemente importante, datorită cărora să fii sigur că vei putea folosi bateria pe termen lung, fără probleme. Căzile freestanding câștigă din ce în ce mai mult în preferințele consumatorilor, fiind obiecte sanitare excelente, care îți asigură un plus de confort acasă, așa că indicat este să îți aloci suficient timp pentru a găsi bateria perfectă!

Baterie cada freestanding – cum o montezi?

Un prim detaliu extrem de important, de care să ții cont atunci când cauți să investești într-o baterie pentru cada ta freestanding este acela că produsele de pe piață se montează în diverse feluri. De exemplu, cada nu îți permite să montezi bateria pe una dintre laturi, așa cum se întâmplă în cazul căzilor clasice, motiv pentru care trebuie să te orientezi către:

baterie cu montaj direct pe podea – elegantă și frumoasă ca aspect, bateria cu picior este extrem de practică pentru căzile freestanding. O poți așeza oriunde îți dorești, atâta timp cât dispui de acces la apă curentă, iar atunci când vrei să faci baie, ai bateria la îndemână pentru a porni apa sau pentru a o opri;
baterie încastrată – poți apela cu încredere la o baterie încastrată, mai ales dacă optezi să așezi cada lândă unul dintre pereții din baie sau din dormitor, în funcție de locul în care vrei să te bucuri de intimitate. Bateria încastrată este elegantă și deosebită, oferindu-ți posibilitatea să te bucuri de un spațiu minimalist, dar extrem de primitor.
Baterie clasică sau termostată?

Dacă vrei să fii în pas cu tendințele actuale din punct de vedere a obiectelor sanitare, alege să investești într-o baterie de cadă termostatată. Un astfel de model te ajută să uiți cu totul variațiile de temperatură atunci când faci duș, pentru că setezi de la început temperatura optimă a apei, urmând ca apoi să te bucuri de confortul pe care îl meriți. În același timp, bateria termostatată te ajută și să economisești apă pe termen lung, fiind totodată extrem de rezistentă la zgârieturi și păstrându-și proprietățile o perioadă îndelungată.

Design 

Când vine vorba despre design, producătorii îți pun la dispoziție extrem de multe modele deosebite. De la cele minimaliste, cu linii drepte, simple, până la bateriile în stil vintage, care se potrivesc de minune băilor amenajate într-un stil romantic, toate îți stau la dispoziție. Le poți studia în mediul online, până îți dai seama care este bateria ce s-ar plia cel mai bine imaginii pe care vrei să o creionezi.

Gama cromatică 

La nivel cromatic, majoritatea bateriilor de pe piață sunt argintii, însă asta nu înseamnă că nu găsești și baterii colorate, pentru a te bucura de un design aparte. Îndrăznește să ieși din zona de confort și să alegi un model care să fie modern, în concordanță cu celelalte obiecte sanitare din propria baie!

Comandă direct de pe Internet 

Alegând să comanzi de pe Internet o bateria cada freestanding de care ai nevoie, economisești foarte mult și te bucuri de varietate. Totodată, nu mai pierzi timp prețios în magazinele fizice, de specialitate, iar mai apoi primești direct la tine acasă obiectele sanitare pe care ți le doreai.

Acest magazin online este alături de tine pas cu pas atunci când îți amenajezi baia. Aici găsești cele mai interesante cazi freestanding, dar și baterii potrivite pentru ele, precum și oglinda baie perfectă, fie că îți dorești una clasică sau un model modern, cu leduri.