Ai plătit prea mult pentru căldură? Folosește combustibil solid

În urma scumpirilor tot mai aprige din ultimii ani, românii se gândesc foarte serios să renunțe la folosirea combustibililor clasici precum gazele naturale sau electricitatea. Dat fiind faptul că nu există posibilitatea de a controla costurile pentru încălzire atunci când folosești un astfel de combustibil, ci ești dependent de politicile furnizorilor, sunt ușor de înțeles argumentele pentru care sunt tot mai des preferate centralele pe lemne.

05 apr. 2023, 11:44
Ai plătit prea mult pentru căldură? Folosește combustibil solid

Așa se face că în momentul în care constată costurile uriașe plătite pentru obținerea căldurii, mulți dintre români aleg să facă o schimbare: folosirea lemnului de foc.

Chiar dacă de multe persoane folosirea lemnului de foc pentru încălzire este văzută ca pe o metodă primitivă de a obține confort termic, realitatea este cu totul alta. Încălzirea cu lemn de foc a fost modernizată mult în ultimii ani, iar astfel poți obține confort termin într-un mod mult mai modern și mai eficient decât în trecut.

Centralele Liepsnele economisesc bani pentru încălzire

Înainte de toate, este foarte important să cumperi o centrală pe lemne performantă și mai ales economică. Există multe centrale pe lemne disponibile în magazinele de profil, însă nu toate încântă prin eficiența lor sau mai ales prin caracterul lor economic. De aceea este important să cumperi o centrală care să te ajute să îți îndeplinești obiectivul de a plăti mai puțin pentru căldură.

Poate părea dificil să te decizi ce model de centrală să alegi, mai ales dacă nu ești familiarizat cu această piață de produse. De aceea trebuie să îți recomandăm centralele pe lemne de la Liepsnele. Acestea încântă prin numeroase avantaje, însă dintre toate se face remarcat mai ales caracterul lor economic.

Un singur plin cu lemn de foc de esență tare și bine uscat asigură căldură pentru minim 24 de ore. De asemenea, autonomia poate ajunge până la 30 de ore în condiții ideale. Iar dacă se folosesc cărbuni în locul lemnelor de foc, atunci autonomia va fi măsurată în zile, nu în ore.

Cu siguranță ți-am atras atenția deja! Adevărul este că aceste sisteme de încălzire de la Liepsnele există deja de ani buni în România, iar de-a lungul timpului au impresionat cu calitatea lor superioară. Așa se face că dacă vei căuta informații despre ele pe internet, vei găsi o mulțime de recenzii ce conțin doar cuvinte de laudă. Asta înseamnă că oamenii sunt mulțumiți, ceea ce reprezintă un motiv foarte bun pentru a avea încredere în aceste produse.

Centralele pe lemne de la Liepsnele au eficientizat arderea lemnului astfel încât puterea calorică a lemnului să fie exploatată la maxim.

Sunt durabile, ușor de folosit și necesită un minim de lucrări de întreținere sau reparații. Asta înseamnă mai puține cheltuieli pe termen lung, ceea ce reprezintă un alt avantaj important al acestor sisteme de încălzire.

Dacă și tu ești de părere că plătești prea mult pentru căldură și ai posibilitatea de a folosi o centrală pe lemne, atunci trebuie să faci această schimbare fără a sta prea mult pe gânduri. Alege să îți cumperi o centrală Liepsnele și cu siguranță vei reuși să reduci în mod considerabil costurile pentru încălzire, ceea ce îți va oferi o satisfacție imensă.