Ai probleme cu banii, nu reuşeşti să economiseşti nimic? O plantă îţi poate aduce prosperitatea

Ştim încă de mici ca banii nu cresc în copaci. Din păcate însă, nu toate lucrurile care se spun despre bani sunt adevărate, iar ele contribuie la formarea unor credinţe nesănătoase în ceea ce priveşte banii. Dacă ai probleme cu banii în sensul că fie nu reuşeşti să-i faci, fie dacă-i faci, nu economiseşti nimic şi îi risipeşti de parcă nici n-ar fi fost trebuie să-ţi iei în casă o plantă aducătoare de bani. 

17 ian. 2016, 14:24

„Este printre cele mai indragite de mine, deoarece virtutile ei sunt nenumarate – pledeaza aceasta. Nu multa lume stie ca salvia, caci despre salvie vorbesc, este investita cu niste calitati spirituale deosebite, dintre care va voi impartasi acum doar cateva. In civilizatiile asiatice este respectata de sute de ani, deoarece printre energiile pe care le declanseaza stimuleaza si induce energia banilor. Daca ai probleme cu banii in sensul ca fie nu reusesti sa-i faci, fie daca-i faci, nu economisesti nimic si ii risipesti de parca nici n-ar fi fost, este bine sa cunosti, sa indragesti si sa folosesti salvia in toate aspectele vietii tale personale. Vei constata schimbari in viata ta si nu glumesc deloc”, a spus Anca Daniela Raiciu, doctor in farmacie si specialist in fitoterapie, pentru aquiahora.ro.

Exista si o explicatie cu tenta mistica pentru proprietatile extraordinare, la nivel subtil, ale salviei, a mai aratat doctorul Raiciu. Intrucat banii sunt o energie sensibila si nu se simt atrasi de persoanele care nu-i respecta si nu-i valorizeaza suficient, salvia vine sa regleze aceasta relatie defectuoasa. Planta are extraordinara calitate de a exercita un efect benefic asupra creierului, nervilor, ochilor, glandelor. Ea creste discernamantul si te face mai constient asupra legaturii dintre cauza si efect, iti clarifica intelesul lucrurilor si te face mai vioi din punct de vedere intelectual, a mai spus Raiciu.

Vezi şi: HOROSCOP 2016: BANI pentru TOATE ZODIILE