Ai renunţa la inelul tău de logodnă pentru o piatră mai mare?

În pofida implicaţiilor sentimentale ale inelului de logodnă, multe femei se declară nemulţumite de bijuteriile primite în semn de iubire de la parteneri, fiind dispuse să schimbe inelele considerate urâte cu unele care au pietre mai mari şi, implicit, un impact vizual mai mare.

26 ian. 2016, 07:39
Ai renunţa la inelul tău de logodnă pentru o piatră mai mare?

Practica oferirii unui inel de logodna inaintea casatoriei nu este foarte veche in Romania, dar a castigat mult teren in ultimii ani. Implicatiile sentimentale ale acestei dovezi de iubire sunt, fara doar si poate, mari, insa se intampla adesea ca purtatoarele sa fie nemultumite de alegerile facute de iubitii lor care le-au cumparat inelele.

Astfel ca multe femei deja casatorite sunt dispuse sa-si schimbe inelele de logodna primite de la partenerii lor.

Specialistii in domeniul comertului cu pietre pretioase, cum sunt James Allen si Vic Rupchian din SUA, spun ca tot mai multe femei casatorite isi schimba inelele de logodna, optand pentru modele noi care au, de regula, pietre mai mari.

Ei atrag atentia ca cel mai comun pretext folosit pentru schimbare acestei prime dovezi de iubire este innoirea juramintelor de casatorie, cel mai des efectuate dupa 7 pana la 10 de la punerea pirostriilor.

Citeşte mai mult pe Lyla.ro.