Ai telefon cu Android? Nu instala aceste aplicaţii!

Ne plac telefoanele mobile și mai mult decât ele ne plac aplicațiile bune. Din acest motiv, vrem să învățăm împreună ce să descărcăm și ce nu.

23 iul. 2014, 10:42
Ai telefon cu Android? Nu instala aceste aplicaţii!

Ce face o aplicație de nedescărcat pentru noi? Playtech.ro are câteva criterii în minte și nu ne bazăm doar pe faptul că nu ne-ar plăcea nouă. O aplicație trebuie să fie proastă. Proastă cu adevărat. Acest lucru înseamnă că are o grafică execrabilă, se mișcă foarte prost, are un titlu mult prea optimist și un conținut plictisitor, e prea populară pentru ceea ce face sau pur și simplu e o minciună. De asemenea, luăm în calcul și aplicațiile care vă umplu de reclame în timp ce jucați, ceea ce strică total experiența.

Citeşte şi Programele-vampir care consumă energia smartphone-urilor cu Android

Iată cele șase aplicații pe care ar trebui să le evitați pe Android, mai ales că aveți șansa să le descoperiți foarte populare în Play Store.

Boxing Game 3D

Veți vedea că acest titlu produs de Yes Game Mobile se diferențiază de celelalte prin faptul că este chiar un joc și poate fi jucat. Din păcate, este atât de popular pe nedrept. Jocul are o grafică 3D, dar fizica este foarte proastă, mai ales pentru un sport ca boxul.

Mai multe aplicaţii pe care să nu le instalaţi pe un smartphone cu Android pe Playtech.ro.