Ai un bon câştigător la Loteria Bonurilor Fiscale? DESCARCĂ AICI cererea pentru solicitarea premiului

Dacă aveţi un bon fiscal cu suma cuprinsă între 6 şi 6,99 lei emis în data de 7 februarie înseamnă că aţi câştigat la prima extragere ocazională realizată de Loteria Română pentru Loteria Bonurilor Fiscale.

14 apr. 2015, 12:48

Marele premiu de 1 milion de lei oferit în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale va fi împărţit între toţi cei care vor depune bonurile câştigătoare la orice unitate teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Bonul trebuie să fie însoţit de actul de identitate al câştigătorului sau a paşaportului şi o cerere model. Poţi descărca AICI CEREREA-MODEL PENTRU SOLICITAREA PREMIULUI LA LOTERIA BONURILOR FISCALE.

Revendicarea premiilor se face în termen de maximum 30 de zile de la data extragerii. La solicitarea titularului bonului fiscal, unitatea teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală unde a fost depus originalul bonului fiscal câştigător eliberează o copie care poartă menţiunea „conform cu originalul”.

Premiul câştigat va fi virat într-un cont bancar şi va fi impozitat, conform legii, cu 16%.

Plata câştigurilor se va face de către Ministerul Finanţelor, în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după verificarea autenticităţii şi realităţii bonurilor fiscale depuse.